Golfarrangementje.nl

Over Ons

Over ons

Waarom Golfarrangementje.nl?

Gaat u maar lekker golfen, dan regelen wij de rest! is ons motto!

Naast het ruime standaard aanbod van golfreizen wereldwijd op onze website is Golfarrangementje specialist in het samenstellen van uw golfreis/ (groeps)arrangement op maat.


Dankzij ons zeer uitgebreide netwerk van partners/contacten die wij sinds 2010 wereldwijd opgebouwd hebben is in principe alles mogelijk ook al staat het niet op onze website!

Uw wens is onze uitdaging!

Mis nooit meer die mooie aanbieding: gaat u maar lekker golfen, dan regelen wij de rest!

Zéér concurrerende prijzen:
Al vanaf € 159,00 een arrangement met 2x 18 holes greenfee, 3 gangen diner en een overnachting met ontbijt.

Persoonlijke aandacht:
Na uw aanvraag nemen wij contact met u op over eventuele speciale wensen en onze service houdt niet op na boeking.

Transparante prijzen:
Géén onvoorziene verrassend bijkomende kosten.

Snelle afwikkeling:
Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met u op ( telefonisch of per mail) en vrijwel altijd kan alles binnen 5 werkdagen geregeld zijn.

Arrangementen op maat:
Uw wensen vormen onze uitdaging!

Naast het ruime standaard aanbod op onze website is golfarrangementje.nl specialist in het samenstellen van (groeps)arrangementen op maat en businessarrangementen. Mis nooit meer die mooie aanbieding: gaat u maar lekker golfen, dan regelen wij de rest!

De kracht van Golfarrangementje.nl

Golfarrangementje.nl Golfreizen dat door Dennis van Leuwen en Dick Corpeleijn in februari 2010 is opgestart draait allemaal om het organiseren van golfreizen, dat moge duidelijk zijn!

Golfarrangementje.nl Golfreizen is ontstaan nadat Dennis, samen met Dick, al een paar jaar voor een grote groep vrienden golfuitstapjes regelde voor meerdere dagen en zij steeds complimenten kregen over de keuze van de banen en de hotels.

Ter aanvulling lukte dit steeds voor een héél aantrekkelijke prijs en al snel kwamen er verzoeken van anderen of zij ook wat voor hen konden regelen. Van het één kwam het ander.

De naam was zo geregeld. ,,Golfarrangementje.nl is een naam die de lading precies dekt en makkelijk te onthouden is”.

Dick is per 01 januari 2023 met welverdiend pensioen gegaan en Inez Schellekens is nu naast Dennis verantwoordelijk om voor u een onvergetelijke golfreis te organiseren.

Daarnaast willen wij staan voor duidelijkheid en transparantie!

“Duidelijkheid in wat de mensen krijgen en voor welke prijs. Hoe vaak komt het niet voor dat je voor een arrangement een leuke prijs ziet staan, maar dat deze, als je beter kijkt, alleen geldig is voor 14 februari als die dag tenminste op een woensdag valt?”

De vraag is wat maakt Golfarrangementje.nl Golfreizen nu anders dan de andere aanbieders op deze markt. Dennis legt dat graag uit, buiten de zéér aantrekkelijke, duidelijke prijzen, geven wij de klant deskundig advies en persoonlijke aandacht. Na een aanvraag nemen wij altijd binnen een werkdag contact op met de klant ( telefonisch of per mail) over eventuele speciale wensen en sturen daarna een op maat gemaakte offerte toe met daarin het afgesproken programma.

Hoe zien wij de toekomst van Golfarrangementje.nl?

Wij willen ons blijven ontwikkelen, meedenken en uitbreiden naar nieuwe en mooie golfbestemmingen waar dan ook te wereld en staat de gewenste bestemming niet op onze website dan kunnen wij door onze wereldwijde contacten desondanks dit toch voor u regelen.