Golfarrangementje.nl

Arrangementen

Golfvakantie Algarve

Vale Do Lobo

Vale do Lobo golfresort Algarve

4.9/5

+ Mogelijk vanaf 3 overnachtingen in appartement

+ U golft op de Royal Golf Course, bekend om zijn " klif-hole" en de Ocean Course.

+ 1 gratis op 16, geldig in maart, april, Mei, september en oktober 1 gratis op 8, geldig in november, December, januari, februari

+ SEIZOENSAANBIEDINGEN (Geldig voor 3, 5 & 7 nachten arrangementen) Inclusief 1 rondje golf per dag, gratis buggy en Taylor Made-golf set (afhankelijk van beschikbaarheid). Onbeperkte dagelijkse golfrondes gelijk aan het aantal nachten van het pakket.

“Vale Do Lobo”.
U verblijft in een appartement gelegen op het bekendste golfresort van de Algarve
U golft op de Royal Golf Course, bekend om zijn ” klif-hole” en de Ocean Course. Deze 2 banen behoren tot de topbanen van niet alleen Europa, maar van de hele wereld.

“Vale Do Lobo”.
U verblijft in een appartement gelegen op het bekendste golfresort van de Algarve
U golft op de Royal Golf Course, bekend om zijn ” klif-hole” en de Ocean Course. Deze 2 banen behoren tot de topbanen van niet alleen Europa, maar van de hele wereld.

  1. Low VDL film 1m30s_iPad
{“type”:”video”,”tracklist”:true,”tracknumbers”:true,”images”:true,”artists”:true,”tracks”:[{“src”:”https:\/\/www.golfarrangementje.nl\/wp-content\/uploads\/2015\/12\/Low-VDL-film-1m30s_iPad.mp4″,”type”:”video\/mp4″,”title”:”Low VDL film 1m30s_iPad”,”caption”:”#valedoloboalgarvegolfvakantiereis”,”description”:”#valedolobo #algarve# golfvakantie # reis #portugal”,”meta”:{“length_formatted”:”1:30″},”dimensions”:{“original”:{“width”:1024,”height”:576},”resized”:{“width”:778,”height”:438}},”image”:{“src”:”https:\/\/www.golfarrangementje.nl\/wp-includes\/images\/media\/video.png”,”width”:48,”height”:64},”thumb”:{“src”:”https:\/\/www.golfarrangementje.nl\/wp-includes\/images\/media\/video.png”,”width”:48,”height”:64}}]}

Shortbreak vanaf: €420,- per persoon (excl. toeslagen)

4 dagen / 3 nachten - Onderstaande golfvakantie is inclusief
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
-
-
€420,- p.p.

Weekpakket vanaf : €865,- per persoon (excl. toeslagen)

8 dagen / 7 nachten - Onderstaande golfvakantie is inclusief
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
-
-
€865,- p.p.
01/11/2023
31/03/2024
€865,- p.p.
01/04/2024
15/06/2024
€1050,- p.p.
16/06/2024
15/09/2024
€op aanvraag
16/09/2024
31/10/2024
€1075,- p.p.

Weekpakket obv all inclusive vanaf: €1819,- per persoon (excl. toeslagen)

Shortbreak, weekpakket & langverblijf
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
Algarve
-
€1819,- p.p.

U verblijft in een appartement gelegen op het bekendste golfresort van de Algarve.

U golft op de Royal Golf Course, bekend om zijn ” klif-hole” en de Ocean Course.
Deze 2 banen behoren tot de topbanen van niet alleen Europa, maar van de hele wereld.

De 1 en 2 slaapkamer appartementen zijn een plaatje voor oog. U zult hier met plezier de tijd doorbrengen wanneer u niet aan het golven bent. Ze zijn onlangs volledig vernieuwd en voldoen aan de hoogste eisen van comfort. Slaapkamer is ingericht met dubbele bedden, volledig ingerichte kitchenette met geïntegreerde apparaten, ruime woonkamer met een een privé balkon, Tweede slaapkamer is op de bovenste verdieping ingericht met dubbele bedden en een eigen balkon verder aanwezig ; LCD-TV; Kabel-TV; Telefoon met directe buitenlijn en Air Conditioning.
Ze zijn gelegen op nog op nog geen 5 minuten afstand van de Vale do Lobo met gratis shuttle.

De Luxe Appartement:
Werkelijk adembenemende appartementen gelegen in Vale do Golfe, omgeven door prachtige gemeenschappelijke tuinen, charmante vijvers en slechts een korte afstand verwijderd van de uitdagende Royal Golf Course. Van onberispelijke kwaliteit in de gehele afwerking , deze appartementen bieden uitzonderlijke leefruimtes en prachtige interieurs. Bestaat uit badkamer, slaapkamer, lichte dubbele kamer en een moderne keuken volledig uitgerust met geïntegreerde apparaten. Voorzien van aangename balkons/terrassen met eigen zwembad of jacuzzi. Airconditioning, telefoon, LCD-TV, DVD, hifi- en kabel-TV beschikbaar.

Deze gratis shuttle brengt u binnen enkele minuten naar één van de twee spectaculaire 18 holes banen van Vale de Lobo.

De 2 golfbanen van Vale Do Lobo, de Royal Golf Course en de Ocean Golf Course, behoren tot de top banen van niet alleen Europa, maar van de hele wereld.

De Royal Golf Course heeft glooiende fairways te midden van pijnbomen en prachtige meren welke zijn omringd door wilde bloemen.
De twee meest spectaculaire holes zijn de (bijna eiland green) van de 9e en de wereldberoemde 16e, waar u staande op een klif met uw afslag over het ravijn moet naar de volgende klif. Het plaatje van deze hole is uitgegroeid tot het symbool van de golfsport in de Algarve. Onderhoud, prachtige vergezichten en spektakel zijn de woorden die op deze baan van toepassing zijn.

De Ocean Golf Course heeft golvende fairways die in het begin langs een natuurgebied lopen en vervolgens uitmonden aan de kusten van de Atlantische Oceaan.
De eerste 9 holes liggen in, het de Algarve kenmerkende, heuvelachtig gebied omgeven door dennebomen. Vanaf verschillende locaties op de baan heeft u een prachtig uitzicht op de oceaan.

De laatste negen holes hebben vrijwel allemaal een spectaculair uitzicht op de oceaan en een aantal holes hebben hun green vrijwel op het strand. Als u op de top van de heuvel op de 11e hole staat is uw uitzicht zo mooi dat u waarschijnlijk vergeet dat u aan het golfen bent. Menige slag vanaf dit punt mislukt dan ook door gebrek aan concentratie.
Het geweldige uitzicht zal u zeker zo opvrolijken dat u, zelf bij een voor u wat mindere score, met weemoed aan deze dag zult terug denken

http://www.youtube.com/user/valedoloboalgarve?feature=watch 

Locatie

Arrangement op maat​

Bovenstaande (voordeel) pakketten hebben wij zorgvuldig samengesteld.

Het is echter natuurlijk altijd mogelijk dat uw ideale pakket hier niet tussenstaat omdat u b.v. meer of minder dagen wenst of vaker of juist minder vaak wilt golfen. Wel of geen huurauto wenst of van privé transfers gebruik wilt maken. In dat geval kunt u hier uw wensen kenbaar maken en zullen wij aan de hand daarvan een voor u passende offerte samenstellen.