Golfarrangementje.nl

Arrangementen

Belek

Belek

Turkije 8 daagse Lastminutes All incl. Belek

4.9/5

+ Hotel KAYA BELEK / 7 nachten obv All Inclusive + Alle transfers; vliegveld/hotel/golfbanen obv retour

+ Hotel CORNELIA DELUXE / 7 nachten obv All Inclusive + Alle transfers; vliegveld/hotel/golfbanen obv retour

Turkije Lastminutes diverse hotels in Belek:

  • Hotel CORNELIA DELUXE / 7 nachten obv All Inclusive
  • Hotel KAYA BELEK  / 7 nachten  obv  All Inclusive

 

Turkije Lastminutes diverse hotels in Belek:

  • Hotel CORNELIA DELUXE / 7 nachten obv All Inclusive
  • Hotel KAYA BELEK  / 7 nachten  obv  All Inclusive

 

Turkije 8 daagse Lastminutes vanaf : €845,- per persoon (excl. toeslagen)

8 dagen / 7 nachten - Onderstaande golfvakantie is inclusief
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
-
-
€845,- p.p.

Weekpakket obv all inclusive vanaf: €1819,- per persoon (excl. toeslagen)

Weekpakket
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
Turkije
-
€1819,- p.p.

Beschrijving: https://www.golfarrangementje.nl/arrangement/cornelia-deluxe-resort-belek/

Beschrijving:https://www.golfarrangementje.nl/arrangement/sueno-hotels-golf-5/

Sueno Golf Dunes Golf baan  / 18 H/ Par 69/ 5679 meter / Hcp; H 28/ D36
Met gladde duinen, strategische uitdagingen en pittoreske uitzichten zet Sueno Golf een nieuwe standaard voor het golf in Turkije. De lay-out van het resort, the Dunes, maakt gebruik van de natuurlijke zandheuvels en reflecteert de links traditie van baanontwerp en constructie. De mix van spectaculaire uitzichten, eiland ‘greens’ en bunkers heeft Sueno Dunes gezegend met een echt speciale omgeving.
De par 69 Dunes baan ligt ook voor het hoofdgebouw van het hotel. De Dunes maakt gebruik van de natuurlijke zandduinen en reflecteert de links traditie van golfbanen met een spectaculair uitzicht. De meeste holes liggen tussen volwassen pijnboom die de omgeving als een paraplu bedekken. Maar de baan is meer dan alleen een pijnboombaan. Het heeft een links stijl gevoel met de zandrichels die door de baan lopen.

Deze prachtige baan is sterk bebost met grote pijnbomen en veel water. De 18e green is waarschijnlijk de meest spectaculaire finish van alle banen in Belek en ligt op een eiland.

Sueno Golf Pines Golf baan / 18 H/ Par 72/ 6413 meter / Hcp; H 28/ D36
De Sueno Pines golfbaan is deel van een prachtige 36 holes baan. Met direct op het golfers hotel. De baan ligt direct naar het hoofdgebouw van het hotel. De Sueno Pines is langer en moeilijker dan de broer, Sueno Dunes. Het biedt een uitdaging aan golfers en professionals met een lage handicap.

Sueno Golfresort
Sueno golf hotel in Belek ligt op de golfbaan met in totaal 36 holes. In een omgeving vol met pijnbomen en meren. U kunt vanuit de cafés, lobby, bars en het zwembad de ultieme golf ervaring voelen.

In sommige periodes, meestal van juni t/m augustus ie er slechts op één van de twee banen te spelen i.v.m. onderhoud.

Gloria golf (Old) / 18 H/ Par 72/ 6181 meter /Hcp: H&D 36
De golfbaan is gelegen in de pijnboombossen van Belek en aan de voet van het Taurus gebergte. De baan is 772.000 vierkante meter met zeven meren en 63 bunkers.

De oude golfbaan van het Gloria Golf resort is ontworpen door de Franse golfbaan designer Michel Gayon, het Belgische golfproject management bedrijf J.N.C. International in samenwerking met Turkse consultants. Deze samenwerking is gezocht om de baan in te passen in het Mediterrane klimaat en om de meest veeleisende golfer te verbazen.

Het clubhuis is een smaakvol versierd en bestaat uit een restaurant, bar en pro-shop. Op de Gloria golfclub proeft u de unieke ervaring van golf het hele jaar door. Golfen op een baan omgeven door de adembenemende natuur van Belek.

Gloria Golf ( New) / 18 H/ Par 72/ 6523 meter /Hcp: H&D 36
De nieuwe, 18 holes, Gloria Championship golfbaan is geopend in 2005. Meteen was het een favoriet onder alle golfers. In 2007 werd op de golfbaan de Europese Seniors Tour Classic gehouden.

Gelegen op 700.000 vierkante meter met pijnbomen, vier grote meren en 67 bunkers is het een waardige zuster van de oude Gloria golfbaan. De 17de hole is geïnspireerd op de 17de hole van de TPC Sawgrass en de 18 de hole langs het meer zorgt met zekerheid voor een gedenkwaardige finish.

Titanic Golf Belek, Hcp H 28/ D 36: 27 holes baan (3x 9 H)
Par 72, Lengte +/- 6000 mtr met o.a.8 meren en 70 bunkers.
(voorheen TAT) was de eerste 27 hole championship golfbaan in Turkije. Deze internationale championship baan is ontworpen naar de eisen van de Europese golfers. U hebt de keus 18 holes te spelen met keuze uit drie verschillende opties van 9 holes;.(2x 9 holes parkbaan en 1x 9 holes links baan) Op de Tat golfclub Belek kunt u 12 maanden, 365 dagen per jaar spelen dankzij het heerlijke klimaat van de Mediterrane regio

Ontworpen door de golfbaan architecten Hawtree uit Engeland.

Het was de bedoeling het natuurlijk karakter van de omgeving, de duinen, meren en rivieren zoveel mogelijk te behouden. De grote en wijdverspreide gebied van 13 are direct aan de Mediterrane Zee is zo origineel als mogelijk gehouden. De baan leidt u naar de meest wonderschone uitzichten van Belek. Veel tees zijn geplaatst op de toppen van voormalige duinen om u te voorzien van de beste uitkijk over het Taurus gebergte en de Mediterrane Zee.
De golfbaan is een uitdaging voor elke golfer. Vier verschillend tees voor internationale events maken het mogelijk voor elke golfer, van beginner tot professional, een individuele uitdaging te vinden met de gevaren in de landingsgebieden; kies de juiste tee voor u!

De greens zijn goed zichtbaar gebouwd om blinde schoten te voorkomen. Onwaarschijnlijk goede condities zijn er zelfs na extreme regenval. De zandgronden van de voormalige duinen laten het water toe snel te verdwijnen en zorgt dat de baan snel bespeelbaar is. Nadruk is gegeven op het geven van een karakter aan elke 9 holes van deze championship baan (de Tat, de Belek en de International). Elke hole heeft een eigen spel en landschapkarakter om de golfbaan onvergetelijk voor u te maken.

“The Nick Faldo Golf”:
King Golf Course, Queen Golf Course en Prince Golf Course

Cornelia Faldo Golf Club
27 holes Nick Faldo golfbaan 3 verschillende 18 Holes combinaties The King Course: 6,373 m Par 72
The Queen Course: 6,6411 m Par 72, The Prince Course: 6,324 m Par 72, Handicap Heren: 28, Handicap Dames: 36

De 27 holes Nick Faldo golfbaan daagt golfers uit met elke handicap. U geniet zeker van de golfervaring op deze uitdagende banen. De baan waaiert door een van de meest natuurlijke landschappen die Turkije te bieden heeft. Genieten van magnifiek golf en berggezichten in het clubhuis van 4.800 vierkante meter met een ongeëvenaarde service.

De Cornelia Golfclub biedt een kwaliteit die alleen gevonden wordt op de beste golfresorts in de wereld.

Faldo Design, het ontluikende golfbaan ontwerp bedrijf van Nick Faldo, heeft het ontwerp van de baan op zich genomen. Het heeft een perfecte 27 hole championship golfbaan gebouwd in Belek, dichtbij Antalya in zuidelijk Turkije.

Het eerste design project in zuidoostelijk Europa van de zes maal Major winnaar, is het pronkstuk van het nieuwe Cornelia Golfresort dat Cornelia De Luxe resort ontwikkelt.

Als aanvulling op de 27 hole Faldo Championship golfbaan en een state-of-the-art oefen -en spelverbetering faciliteit, biedt het Cornelia Golf Resort haar eigen 300 slaapkamer luxe hotel en een aantal luxe golf villa’s.

De David Leadbetter Golf Academie (DLGA) maakt met trots bekend dat de Cornelia Golf Club de exclusieve rechten heeft om de eerste DLGA te beheren in Turkije. De lestheorie en filosofie, aangevuld met de nieuwste technologie, heeft het golfspel voor golfers van alle leeftijden en niveaus gerevolutioneerd.

Locatie

Arrangement op maat​

Bovenstaande (voordeel) pakketten hebben wij zorgvuldig samengesteld.

Het is echter natuurlijk altijd mogelijk dat uw ideale pakket hier niet tussenstaat omdat u b.v. meer of minder dagen wenst of vaker of juist minder vaak wilt golfen. Wel of geen huurauto wenst of van privé transfers gebruik wilt maken. In dat geval kunt u hier uw wensen kenbaar maken en zullen wij aan de hand daarvan een voor u passende offerte samenstellen.