Golfarrangementje.nl

Arrangementen

Exclusieve Golfreizen

Vilamoura

Hilton Vilamoura Golf Resort & Spa 5*

4.9/5

+ Luxe 5* hotel met het grootste spa centrum van de Algarve

+ U golft op; 1x Pinhal, 1x Millennium, 1x Laguna, 1x Victoria, 1x The Old Course

+ Inclusief alle transfers; vliegveld/hotel/golfbanen obv retour

Het #Hilton Vilamoura Golf Resort & Spa 5* ligt omgeven door sfeervolle tuinen met talrijke watervallen. Geniet hier van uw golfvakantie in de Algarve Portugal aan een van de grote zwembaden of laat u aangenaam verwennen in het grootste spacentrum van de Algarve na uw rondje golf.

U golft op de banen van Oceanico Vilamoura; 1x Old Course; 1x Pinhal; 1x Laguna; 1x Millenium; 1x Victoria.

Het #Hilton Vilamoura Golf Resort & Spa 5* ligt omgeven door sfeervolle tuinen met talrijke watervallen. Geniet hier van uw golfvakantie in de Algarve Portugal aan een van de grote zwembaden of laat u aangenaam verwennen in het grootste spacentrum van de Algarve na uw rondje golf.

U golft op de banen van Oceanico Vilamoura; 1x Old Course; 1x Pinhal; 1x Laguna; 1x Millenium; 1x Victoria.

Weekpakket 8 dagen prijs op aanvraag: €1015,- per persoon (excl. toeslagen)

8 dagen / 7 nachten - Onderstaande golfvakantie is inclusief
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
-
-
€1015,- p.p.

Weekpakket obv all inclusive vanaf: €1819,- per persoon (excl. toeslagen)

Weekpakket
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
Algarve , Portugal
-
€1819,- p.p.

Het Hilton Vilamoura Golf Resort & Spa 5* ligt omgeven door sfeervolle tuinen met talrijke watervallen. Geniet hier van uw golfvakantie in de Algarve Portugal aan een van de grote zwembaden of laat u aangenaam verwennen in het grootste spacentrum van de Algarve na uw rondje golf.

U golft op de banen van (#Oceanico Vilamoura); 1xOld Course; 1x Millennium; 2x pinhal en 2x Laguna

Wie van lekker eten houdt, wordt hier in de watten gelegd: het lekkere ontbijtbuffet biedt werkelijk alles wat u wenst en ook de à-la-carterestaurants presenteren een fijne keuken met oog voor detail. 2 golfbanen liggen vlak naast het hotel.

Alle kamers beschikken over badkamer (bad, douche, haardroger, badjas en pantoffels), tegelvloer en klein tapijt, individuele airco/verwarming, hoofdkussenservice (gratis), telefoon, satelliet-tv, minibar (betalend), koffie- en theefaciliteiten, safe (gratis) en balkon
*Standaardkamer (2 pers. / 2 volw.+1 kind) met tuinzicht of zicht op de golfbaan.
* Luxekamer mheeft zicht op het zwembad

Aanwezige faciliteiten; 4 zoetwaterzwembaden, kinderbad, gratis ligzetels en parasols aan het zwembad, gratis handdoekenservice, privéparking (gratis), grote speeltuin, Wifi (gratis) in een deel van het resort, Beachclub (Geopend van juni/sept met gratis shuttle), putting green, fitness / Betalend: spacentrum (vanaf 16 jaar) met sauna, Turks bad, bubbelbad, overdekt zwembad (verwarmd), massage en schoonheidsbehandelingen

Oceanico Victoria Golf-Course / Open Parkbaan/ 18 Holes/ Par 72 / 5628 meter / Min Hcp H 24/D 36
Dit is de baan waar sinds 2007 de “Portugal- Masters” wordt gespeeld.
De baan, een recent ontwerp van Arnold Palmer, bestrijkt maar liefst 90 hectaren en heeft een lengte van ruim 6600 meter. Als een van de beste en meest geraffineerde banen van Europa is alle zorg besteed aan het in stand houden van het typische landschap van de Johannesbrood- olijf en amandelbomen. Verschillende meren, totaal 13 hectaren, geven spiegels van water en strategische irrigatievoorzieningen. Per hole heeft u 5 of 6 verschillende afslagplaatsen naar de golvende fairways met slim gepositioneerde bunkers. De waterhindernissen, die veelvuldig in de baan voorkomen, stellen u vaak voor een keuze van veilig spelen of …..

Oceanico Millenium course/ Bosbaan/ 18 Holes/ Par 72 / 5784 meter / Min Hcp H 24/D 36

Hoewel deze conventionele par 72 golfbaan in 2000 is geopend, waren zijn laatste 9 holes voorheen onderdeel van de Laguna Course. De vernieuwing van de bestaande negen holes begon in 1999 en behelsde een complete verbouwing van de tees, greens en bunkers. Dit gold speciaal voor hole 8 en hole 9 , de enigen in deze lus met waterhindernis. Het doel was om de bespeelbaarheid van deze holes “golfvriendelijker” te maken. Deze gerenoveerde 9 holes werden samengevoegd met de nieuw ontworpen eerste 9 holes met als resultaat de opwindende 18 holes Millenium course.
De baan is vooral “open” hoewel sommige holes ( de 3e en de 7e ) tussen de pijnbonen kronkelen en daarmee vergelijkbaar zijn met de naburige Oceanic Old Course en de Oceanic Pinhal.

Oceanico Laguna/ Linksbaan/ 18 Holes/ Par 72 / 5774 meter / Min Hcp H 24/D 36

Deze baan is verschillend van de andere banen van Villamoura door zijn lage ligging aan de kust.
Vele holes geven je het gevoel op een ” links” baan te spelen.
De baan, voorheen onderdeel van de 27 holes Villamoura III course, is de laatste jaren verschillende malen verbeterd. Het veelvuldig aanwezige water in de baan doet niet alleen dienst als hindernis, het trekt tevens zowel veel vogels aan ( zowel residentiele- als trekvogels) als amfibieën en otters.
Behalve het water en de 79 bunkers op de baan is een andere belangrijke hindernis de wind die vrij spel heeft over de golfbaan. De baan deelt zijn clubhuis met de naburige Millenium Course.

Oceanico Pinhal / Bosbaan / 18 Holes/ Par 72 / 5914 meter / Min Hcp H 24/D 36
Dit is de tweede, in 1976 geopende, in Villamoura gebouwde golfbaan. Verschillende verfijningen zijn de laatste jaren doorgevoerd, waarvan de meest ingrijpende door Robert Trent Jones in 1985.
Het is een slingerde parkbaan met veel pijnbomen langs de fairways. Een aantal staat zelfs op de fairway en naast de greens. Vijvers en een riviertje komen op 5 holes in het spel, maar vormen geen onoverbrugbare hindernis voor de bovengemiddelde golfer. De baan meet 6353 meter vanaf de witte tees.
Het clubhuis is recent vernieuwd en gemoderniseerd. Vanaf de veranda heeft u een panoramisch uitzicht over de driving range en de oefenfaciliteiten.

Oceanico Old Course / Heuvellandbaan / 18 Holes/ Par 73 / 5913 meter / Min Hcp H 24/D 36
Deze baan ligt in het hart van Vilamoura, zo’n 20 minuten met de auto vanaf Faro. Deze park baan, ontworpen door Frank Pennink, is vermaard over de hele (golf) wereld. Hij wordt vaak omschreven als de “Grande Dame” van de golfbanen in de Algarve. Hij kronkelt zich tussen imponerende pijnbomen (de voornaamste hindernis van deze baan) over een zacht glooiend natuurlijk terrein. Hoewel de baan in 1996 is gemoderniseerd, zijn er geen belangrijke veranderingen aangebracht aan de lay-out. In aanvulling om de Old Course aan de hoogste standaard te laten voldoen, heeft men een nieuw aantrekkelijk clubhuis gebouwd met een hieraan grenzende putting-green.
Het is een van de banen van Portugal die altijd in je herinnering zal blijven.

Locatie

Arrangement op maat​

Bovenstaande (voordeel) pakketten hebben wij zorgvuldig samengesteld.

Het is echter natuurlijk altijd mogelijk dat uw ideale pakket hier niet tussenstaat omdat u b.v. meer of minder dagen wenst of vaker of juist minder vaak wilt golfen. Wel of geen huurauto wenst of van privé transfers gebruik wilt maken. In dat geval kunt u hier uw wensen kenbaar maken en zullen wij aan de hand daarvan een voor u passende offerte samenstellen.