Golfarrangementje.nl

Arrangementen

Antwerpen / Kempen

Waver

OFF hotel 4*

4.9/5

+ 10 minuten gelegen van o.a.  Golf du Bercuit en Golf du Château de la Bawette.

+ 2 of 3 Greenfees met keuze uit verschillende banen; Golf du bercuit, Golf Club La Bruyère ,Golf de Rigenée, Golf de l'Empereur, Golf du Château de la Bawette, Golf Club de Pierpont, Golf Club de Louvain-la-Neuve, Golf Club 7 Fontaines, Chateau de la Tournette, Golf Club Enghien en Golf Club d' Hulencourt.

+ Gratis parking.

Dit 4-sterrenhotel gelegen in Waver te midden van de natuur in de buurt van het meer van Genval op  +/- 10 minuten gelegen van o.a.  Golf du Bercuit en Golf du Château de la Bawette.

U kunt kiezen uit verschillende golfbanen rondom Brussel:
Golf Chateau de la Tournette, Golfclub de 7 Fontaines, Golf du Bercuit, Golf de L’ Empereur, Golf Club Enghien en Golfclub d’Hulencourt, Golf Club La Bruyère, Golf de Rigenée, Golf du Château de la Bawette, Golf Club de Pierpont, Golf Club de Louvain-la-Neuve Golf Club.

 

 

 

Dit 4-sterrenhotel gelegen in Waver te midden van de natuur in de buurt van het meer van Genval op  +/- 10 minuten gelegen van o.a.  Golf du Bercuit en Golf du Château de la Bawette.

U kunt kiezen uit verschillende golfbanen rondom Brussel:
Golf Chateau de la Tournette, Golfclub de 7 Fontaines, Golf du Bercuit, Golf de L’ Empereur, Golf Club Enghien en Golfclub d’Hulencourt, Golf Club La Bruyère, Golf de Rigenée, Golf du Château de la Bawette, Golf Club de Pierpont, Golf Club de Louvain-la-Neuve Golf Club.

 

 

 

2 daags vanaf: €235,- per persoon (excl. toeslagen)

2 dagen / 1 nacht - Onderstaande golfvakantie is inclusief
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
01/01/2024
31/12/2024
€235,- p.p.

3 daags arrangement met 2 greenfees vanaf: €325,- per persoon (excl. toeslagen)

3 dagen / 2 nachten - Onderstaande golfvakantie is inclusief
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
01/01/2024
31/12/2024
€325,- p.p.

Weekpakket obv all inclusive vanaf: €1819,- per persoon (excl. toeslagen)

2 & 3 daags arrangement
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
Brussel-Brabant
-
€1819,- p.p.

De kamers; Cozy (19) +/-20m², Deluxe (7x)+/-35m² en 2 suites(+/- 55 m²)  zijn voorzien van airconditioning en modern en comfort uitgerust.

U verblijft u in ruime, gezellige en comfortabele kamers. Dat kan zowel voor één nacht als voor verscheidene weken. Ze beschikken allemaal over alle faciliteiten die u het gevoel geven van “thuis” te zijn en kijken uit over de schitterende groene omgeving.

Alle kamers van Off Meeting Wavre Hotel zijn voorzien van gemakken zoals luxe beddengoed en kussenkeuzemenu’s en bieden daarnaast extraatjes zoals laptopwerkplekken en airconditioning.
Andere gemakken in alle kamers zijn o.a.:
  • Douches, gratis toiletartikelen en haardrogers
  • Flatscreentelevisies met premium tv-zenders
  • (kleding)kasten, ledlampen en mini-koelkasten

Restaurant aanwezig.

De Royal Bercuit Golf Club,  leadingcourses (score: 8.4), één van de mooiste golfbanen van België, op slechts 10 minuten van OFF hotel, in de prachtige bosrijke omgeving van het privédomein Bercuit.

Alles is erop gericht een uitzonderlijke natuurlijke omgeving te behouden en te onderhouden, waar een prachtige golfbaan en zijn Club House en Restaurant, gebouwd te midden van de pijnbomen, harmonieus zijn geïntegreerd in een elegante en comfortabele oase van ontspanning.

Discreet omzoomd door prachtige villa’s en verspreid over vijf valleien, is de 18-holes baan de enige golfbaan in België die is ontworpen door de beroemde Engels/Amerikaanse architect, Robert Trent Jones Sr, die niet zuinig was met zijn kunst en talent.

Royal Bercuit Golf Club is een echt prestigieus, internationaal erkend wedstrijdterrein, verscheidene keren geselecteerd voor de European Tour en voor de European Ladies Masters.

Dit jaar wordt het Omnium gespeeld op Bercuit, een groots tornooi voor de beste amateurs van het land. Het golfterrein wordt volledig besproeid, en dus mag U er van op aan dat U op groene fairways zal spelen.

 

Golf du Château de la Bawette.  18 holes, par 72, 5.764 meter

Deze baan, net ten zuiden van Brussel, werd ontworpen door Tom McAuley en later aangepast door Alain Prat. De golfbaan geniet van een prachtige omgeving en is bijgevolg gelegen in een bebost en heuvelachtig kader. De aanwezige riviertjes en meertjes zorgen voor nog meer plezier, of frustratie… Ondanks het feit dat het onderhoud hier en daar beter zou kunnen, is het een aangename baan. Hier kunt u echt proberen uw eigen handicap te spelen! De laatste 9 holes zijn beduidend moeilijker en de alom strategisch geplaatste bunkers maken het er niet makkelijker op! (

Royaal Waterloo Golf Club- LE LIONS 18 HOLES –  6394M – PAR 72
Le Lion is aangelegd in 1980 aan de rand van het slagveld van Waterloo . Verschillende holes hebben een schitterend zicht op de beroemde ‘ Leeuw Van Waterloo ‘. Deze baan, die ook de eer had een Open Laurent Perrier te mogen ontvangen, is in 2014 en 2015 geheel opnieuw ontworpen door de architect Martin Hawtree. Deze par 72 van 6.394 meter verplicht de speler om zijn volledig arsenaal aan slagen boven te halen, vooral op de zeer moeilijke eerste drie holes (par 5, par 4, par 3).

Royaal Waterloo Golf Club-LA MARACHE 18 HOLES -6233M – PAR 73
Een par 73 van 6.233 meter. Majestueus, nobel in essentie, is deze baan, ontworpen door Fred Hawtree in 1960, een van de meest gewaardeerde door kenners. De greens werden volledig gerenoveerd door zijn zoon, Martin Hawtree, in 2004 en 2005 om te voldoen aan de USGA-normen, waardoor het een van de echte kampioenschapsbanen in het Koninkrijk is. La Marache heeft verschillende prestigieuze namen als Gary Player, Arnold Palmer, Nick Faldo, Severiano Ballesteros, Jose-Maria Olazabal en vele anderen verwelkomd

 

U kan kiezen uit 11 verschillende golfbanen rondom Brussel:
Golf Club La Bruyère, Golf de Rigenée,Golf de l’Empereur en Golf du Château de la Bawette, Golf Club de Pierpont, Golf Club de Louvain-la-Neuve Golf Club (zonder toeslag op deze banen).

Golf de Sept Fontaines, Golf Château de la Tournette Golf Club d’Hulencourt Golf du Bercuit Royal Waterloo Golf Club – La Marache Royal Waterloo Golf Club – Le Lion. (met toeslag)

Locatie

Arrangement op maat​

Bovenstaande (voordeel) pakketten hebben wij zorgvuldig samengesteld.

Het is echter natuurlijk altijd mogelijk dat uw ideale pakket hier niet tussenstaat omdat u b.v. meer of minder dagen wenst of vaker of juist minder vaak wilt golfen. Wel of geen huurauto wenst of van privé transfers gebruik wilt maken. In dat geval kunt u hier uw wensen kenbaar maken en zullen wij aan de hand daarvan een voor u passende offerte samenstellen.