Golfarrangementje.nl

Arrangementen

Centro de Portugal

Santiago do Cacém

Octant Hotels Santiago 4*

4.9/5

+ Gelegen in het prachtige Alentejo

+ Op 15 minuten van enkele van de mooiste stranden aan de kust van Alentejo.

+ U golft o.a. op de fantastische topbaan Terras da Comporta Dunas. Nr 1 baan van Portugal !!!!

+ Op +/- 1,5 uur rijden van Lissabon en Faro.

Octant Santiago ligt op slechts ruim een uur en 30 minuten van Lissabon en Faro, gelegen in het prachtige Alentejo . Gelegen in een idyllische omgeving, een ongeëvenaarde bestemming, met enkele van de mooiste stranden aan de kust van Alentejo.

U kunt golfen op de fantastische banen van; Terras da Comporta Dunas Golf – Nr 1 baan van Portugal, Troia golf, Aroeira Pine,Challenge, Quinta do Peru

Octant Santiago ligt op slechts ruim een uur en 30 minuten van Lissabon en Faro, gelegen in het prachtige Alentejo . Gelegen in een idyllische omgeving, een ongeëvenaarde bestemming, met enkele van de mooiste stranden aan de kust van Alentejo.

U kunt golfen op de fantastische banen van; Terras da Comporta Dunas Golf – Nr 1 baan van Portugal, Troia golf, Aroeira Pine,Challenge, Quinta do Peru

4 daags vanaf: €480,- per persoon (excl. toeslagen)

4 dagen / 3 nachten - Onderstaande golfvakantie is inclusief
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
-
-
€480,- p.p.

8 daags vanaf: €955,- per persoon (excl. toeslagen)

8 dagen / 7 nachten - Onderstaande golfvakantie is inclusief
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
-
-
€955,- p.p.
01/04/2024
17/05/2024
€1020,- p.p.
18/05/2024
30/06/2024
€1040,- p.p.
01/07/2024
31/08/2024
€op aanvraag
01/09/2024
14/09/2024
€1145,- p.p.
15/09/2024
30/09/2024
€1099,- p.p.
01/10/2024
31/10/2024
€1040,- p.p.
01/11/2024
28/02/2025
€955,- p.p.
01/03/2025
17/05/2025
€1020,- p.p.

Weekpakket obv all inclusive vanaf: €1819,- per persoon (excl. toeslagen)

weekpakket
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
Alentejo
-
€1819,- p.p.

Het 4-sterrenhotel Octant Santiago combineert traditioneel en modern design en ligt op een heuveltop met uitzicht op het kasteel van Santiago do Cacém.

Het wordt omgeven door het platteland van Alentejo en beschikt over een buitenzwembad.

Alle individueel ingerichte kamers van Octant Santiago zijn voorzien van kamerhoge ramen en een eigen balkon.

Elke kamer is voorzien van airconditioning en een minibar.

Sterk verbonden met de lokale cultuur en tradities, is Octant Santiago een kookhotel waar gastronomie en culinaire ervaringen de belangrijkste attracties zijn.

Het Santiago Hotel ligt op minder dan 20 km van de woestijn en de ongerepte stranden van de kust van Alentejo en is het perfecte startpunt om te genieten van een verscheidenheid aan activiteiten, zoals golf, windsurfen, kitesurfen, wandelen, fietsen en vissen.

Het Octant Santiago ligt op 15 minuten rijden van de badplaats Sines.

U speelt op de prachtige banen van o.a.Terras da Comporta Dunas Golf,Troia golf, Aroeira Pine,Challenge, Quinta do Peru

Golfbaan Dunas Terras Da Comporta; 18 H / Par71 /6646 mtr

Deze par-71 baan is aangelegd op meer dan 84 hectare natuurlijk, zanderig terrein en is een echte links, uniek in Portugal, vakkundig ontworpen en onderhouden om een ​​golfervaring van wereldklasse te bieden.

De lay-out in links-stijl is de eerste die op het vasteland van Europa is ontworpen door de veelgeprezen golfarchitect David McLay-Kidd, wiens andere beroemde golfcreaties Bandon Dunes, Queenwood, Beaverbrook, Machrihanish Dunes en de Castle Course in St. Andrews zijn.

De golfbaan beschikt over fairways die zijn ingezaaid met Zwenkgras, wat zorgt voor een uitdagende speelatmosfeer in de meest spectaculaire omgeving. Met een lengte van 6.646 meter vereist de uitdagende baan het hoogste niveau van concentratie en nauwkeurigheid, het is een technische baan.

Er zijn zes optionele tees op elke hole, een speler kan verschillende spelniveaus kiezen – genieten van een eenvoudig ontspannen spel of zichzelf testen tegen de baan als een professional.

Troia Golf; 18 H / Par 72 / 6317 mtr

Op het kruispunt van de monding van de Sado en de Serra da Arrábida ligt de Troia Golf Championship Course, een 18-holes, par 72 baan, 6.317 meter langs het strand met een prachtig uitzicht op zee.

Ontworpen door de Amerikaanse golfarchitect Trent Jones Senior, werd Troia Golf verkozen tot een van de beste golfbanen ter wereld. Robert Trent Jones Senior selecteerde hole 3 van de golfbaan van Tróia als een van de beste die hij ooit heeft ontworpen, en nam deze op in zijn ideale 18-holes baan.

Aroeira I:Par 72 van +/- 6000 meter
Ontworpen door Frank Pennick. Een erg mooie bosbaan met veel variatie. Op deze baan is al meermaals het Portugese Open gespeeld.

De golfbanen Aroeira I & II liggen op 25 km van het centrum van Lissabon, in een beschermd dennenbos, vlakbij de stranden van Costa da Caparica.

Herdade da Aroeira profiteert van een microklimaat dat het hele jaar door golfen mogelijk maakt en een stimulerende uitdaging biedt voor spelers van elk niveau.

De 18-holes Aroeira I-kampioenschapsbaan, ingehuldigd in 1973, is ontworpen door de architect Frank Pennick en wordt door experts beschouwd als een van de beste banen in Europa. Het staat op de lijst van de “100 beste Europese banen” van het tijdschrift Golf World, evenals de baan Aroeira II.

Hij ontving de Portugese Open in 1996 en 1997, verschillende Ladies Open, het amateurkampioenschap Gentleman & Ladies in 2010 en 2011 en meer recentelijk de European Men Clubs Trophy 2013.

Aroeira II:Par 72 van +/- 6400 meter
Ontworpen door Donald Steel in een soortgelijk landschap als Aroeira I maar toch net anders. Aroeira II is iets uitdagender dan Aroeira I met meerdere meertjes en enkele ‘Schotse Pot bunkers’. Karakteristiek voor deze baan zijn het aantal tees per hole (5) en is hierdoor voor alle golfers zelfs met een verschillend niveau leuk om te spelen.

De Aroeira II, ingehuldigd in april 2000, werd ontworpen door de architect Donald Steel, die ervoor zorgde dat hij zich aan de aanbevelingen van de European Tour hield en een parcours ontwierp dat rekening hield met toekomstige evenementen met hoge concurrentie.

Met 18 lange greens die rond 5 grote meren lopen, zorgen de Tees op elke hole ervoor dat de baan door alle soorten spelers kan worden gespeeld.

Host voor meerdere jaren van de Qualifying School of Ladies European Tour en verschillende edities van de Portugese Ladies Opens.

Riba Golf I: Par 72 van +/- 6450 meter.
Peter Townsed, een voormalig Europese tourspeler, heeft deze baan ontworpen. Het is één van de twee banen, op 40 minuten van Lissabon, die gelegen is in het uitgestrekte resort. Vele kurkeiken kenmerken het gebied. Deze licht geaccidenteerde baan kan prima gelopen worden. De 5 teeboxen waaruit men kan kiezen, zorgen er voor dat elke golfer een bij zijn handicap passend mooie scorekaart kan lopen.
De greens zijn enorm met niet al te veel contouren. De long-hitters kunnen het hier moeilijk krijgen, want de slagen vereisen in eerste instantie precisie door de vaak smalle fairways, de goed geplaatste greenbunkers en de waterhindernissen.
Op de 14e moet je wel weten hoe ver en accuraat u de bal kunt raken om deze hole succesvol te kunnen afsnijden anders…

Ontworpen door Peter Townsend, een voormalig speler op het Europese circuit, in samenwerking met European Golf Design , werd Ribagolfe I ontworpen als een kampioenschapsbaan. Gelegen op 40 minuten van Lissabon, is het ingevoegd in een prachtig natuurlijk kurkeikenbos.

Ondanks zijn 6.700 meter, Par 72, is het niet vermoeiend om te lopen, licht glooiend, met kleine valleien. Met 5 tees per hole kunnen de meeste spelers zonder problemen zeer aangename resultaten neerzetten. Brede, ongelijke greens, goed geplaatste bunkers en enkele waterhindernissen, zoals op de 14e hole, waar je je afstand en nauwkeurigheid goed moet kennen om het pad naar de green te snijden.

Dit alles in een perfecte omgeving om te golfen, waar je alleen het getjilp van vogels kunt horen.

Riba Golf II: Par 72 van +/- 6214 meter
De baan is ontworpen door Michael King, een voormalig Ryder Cup speler. Hij heeft deze baan mooie geïntegreerd in het landschap met zijn vele kurkeiken. Deze baan is wat meer geschikt voor de long-hitters dan Riba 1, vooral omdat de fairways hier een stuk breder zijn. De greens zijn tamelijk groot. Bij hole 6 en 13 komen er gevaren in het spel. Andere gevaren zoals kleine dalen bedreigen uw teeshots op de par 3 holes.

Het was een voormalige “Ryder Cup”-speler Michael King die het ontwerp toevertrouwde, in samenwerking met European Golf-Design.

Deze baan van 6.200 m, Par 72, is ontworpen om voornamelijk te worden gebruikt door clubspelers, die minder veeleisend zijn dan Ribagolfe I, wat betreft de lengte en breedte van de holes. Greens zijn vrij groot en matig golvend. Waterhindernissen spelen een rol op holes 6 en 13 en voegen frisheid en comfort toe aan een golfreis met vrienden. Andere obstakels zijn kleine valleien die de uitgangen op de Par 3-holes bedreigen.

Ribagolfe ligt in een prachtig bos van kurkeiken, waar je een golvend pad langs de hele baan kunt vinden, met fantastische uitzichten over de holes omringd door valleien en meren.

Oeiras Golf
Deze baan met 9 holes, gelegen in de gemeente Oeiras, belooft zijn spelers een zeer competitieve golfervaring te bieden waar u al uw vaardigheden op de proef kunt stellen. Een veld met uitstekende toegang, omgeven door de natuur, waar u frisse lucht kunt inademen in een rustige omgeving op 10 minuten van Lissabon.

Locatie

Arrangement op maat​

Bovenstaande (voordeel) pakketten hebben wij zorgvuldig samengesteld.

Het is echter natuurlijk altijd mogelijk dat uw ideale pakket hier niet tussenstaat omdat u b.v. meer of minder dagen wenst of vaker of juist minder vaak wilt golfen. Wel of geen huurauto wenst of van privé transfers gebruik wilt maken. In dat geval kunt u hier uw wensen kenbaar maken en zullen wij aan de hand daarvan een voor u passende offerte samenstellen.