Golfarrangementje.nl

Arrangementen

Exclusieve Golfreizen

Dubai

Ocean View Jumeirah Beach Hotel Dubai

4.9/5

+ Op slechts 6 uur vliegen.

+ Luxueus hotel gelegen aan de beroemde Jumeirah Beach en "The Walk" met tal van gezellige restaurants, bars en terrassen.

+ U golft op de overweldige banen van; The Montgommerie, Arabian Ranches incl. gedeelde buggy en Jumeirah Earth (Race to Dubai)

Ocean View Jumeirah Beach Hotel, is gelegen aan de beroemde Jumeirah Beach en “The Walk” met tal van gezellige restaurants, bars en terrassen en kijkt uit over de adembenemende Arabische golf op 30 meter van het openbare strand van Jumeirah Beach.

U golft op de overweldige banen van; The Montgommerie, Arabian Ranches en Jumeirah Fire incl. gedeelde buggy.

Ocean View Jumeirah Beach Hotel, is gelegen aan de beroemde Jumeirah Beach en “The Walk” met tal van gezellige restaurants, bars en terrassen en kijkt uit over de adembenemende Arabische golf op 30 meter van het openbare strand van Jumeirah Beach.

U golft op de overweldige banen van; The Montgommerie, Arabian Ranches en Jumeirah Fire incl. gedeelde buggy.

Weekpakket (DES ADV) vanaf: € op aanvraag! per persoon (excl. toeslagen)

8 dagen / 7 nachten - Onderstaande golfvakantie is inclusief
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
-
31/12/2024
€op aanvraag

Weekpakket obv all inclusive vanaf: €1819,- per persoon (excl. toeslagen)

Weekpakket
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
Emiraten
-
€1819,- p.p.

Ocean View Jumeirah Beach Hotel, Dubai, Verenigde Emeraten.

Op slechts ca. 33 km van Luchthaven Dubai World Central en gelegen aan de beroemde Jumeirah Beach en “The Walk” met tal van gezellige restaurants, bars en terrassen. De spectaculaire Palm Jumeirah ligt op 5 minuten van het hotel. Ocean View is het enige 4 sterren hotel ( met 5 sterren service ) aan Jumeirtah Beach. Het hotel kijkt uit over de adembenemende Arabische golf en is gelegen op 30 meter van het openbare strand van Jumeirah Beach.

Het hotel heeft 342 kamers en suites. Deze zijn ruim en luxueus ingericht. Tevens heeft het hotel 153 geschakelde kamers speciaal voor families met kinderen. De moderne kamers beschikken allen over een ruim balkon met zeezicht.
Het hotel heeft vijf restaurants/ bars en een lounge waar u heerlijk kunt ontspannen. Het Ocean View hotel heeft een zwembad, health- en fitness center, sauna, jacuzzi, en spa.

De Montgomerie ligt vlak bij de Emirates Golf Club en is een unieke combinatie van championship golfen en luxe gastvrijheid. Op een 200 hectare groot terrein ligt de 18 hole championship golfcourse, par 72, vormgegeven door Colin Montgomerie. De Montgomerie wordt gemanaged door Troon Golf. De Montgomerie kent vele oefenmogelijkheden, waaronder de Academy. De unieke ’s werelds grootste single green, in de vorm van de Verenigde Arabische Emiraten en de ‘snake hole’ zijn in de internationale golfwereld zeer bekend. Met 14 meren is de Montgomerie bij uitstek een unieke baan.

De Desert Course Arabian Ranches is de 1e woestijn golfbaan in de stad. Met geen water hindernissen maar er is wel een enorme kronkelende bunker “de woestijn zelf “. Desert Course Arabian Ranches zal u een onvergetelijke golf ervaring rijker maken.
Desert Course een 18-holes, par 72 . Gebouwd als een ware woestijn-stijl gras baan, de holes lopen tussen de duinen en prachtige woestijn landschap door. In 2014, is een 2 jaar verbeterings programma voltooid, spectaculaire vergezichten zijn toegevoegd met behoud van de integriteit van het oorspronkelijke ontwerp. De verschillende tee boxen zorgen voor plezier voor iedere golfers met verschillende hcp’s.

De Fire and Earth golfbanen op Jumeirah Golf Estates bieden golfers van alle leeftijden en Hcp’s de mogelijkheid om op twee spannende en uitdagende championship banen met unieke en onderscheidende kenmerken te spelen. Het is wellicht verstandig om niet altijd direct voor de vlag te gaan maar soms een lay up te spelen op deze geweldige banen!

De par 72, Fire and Earth golfbanen zijn +/- 6700 mtr en 7000 mtr lang vanaf de Tiger Tees; de presentatie van de banen is eigenzinnig, elke hole gaat moeiteloos onder in het natuurlijke woestijn landschap; vanaf hun ingenieuze vormgegeven en gebeeldhouwde bunkers, deze indrukwekkende presentatie en aandacht voor details maken elke hole spectaculair; fairways en greens begrensd door verschillende meren en inheemse planten in een indrukwekkend decor.

De Fire and Earth golfbanen zijn thuisbasis van de DP World Tour Championship, de seizoens finale van de Race to Dubai voor Europa ’s beste Top 60 golfers.

Locatie

Arrangement op maat​

Bovenstaande (voordeel) pakketten hebben wij zorgvuldig samengesteld.

Het is echter natuurlijk altijd mogelijk dat uw ideale pakket hier niet tussenstaat omdat u b.v. meer of minder dagen wenst of vaker of juist minder vaak wilt golfen. Wel of geen huurauto wenst of van privé transfers gebruik wilt maken. In dat geval kunt u hier uw wensen kenbaar maken en zullen wij aan de hand daarvan een voor u passende offerte samenstellen.