Golfarrangementje.nl

Arrangementen

Meest populaire bestemmingen op rijafstand

Kalkar

Landhaus Beckmann Duitsland

4.9/5

+ U golft op de banen van; Golf Land club Moyland en Golf International Moyland

+ Wellness aanwezig.

+ Net over de grens bij Arnhem/Nijmegen

Temidden van het betoverende landschap van de Nederrijn vindt u in de nabije omgeving van het hotel 7 golfclubs met verschillende karakters, oa, Golfclub Wasserburg Anholt, Land-Golf-Club Schloss Moyland.

Wij hebben voor u flexibele arrangementen samengesteld en nodigen u uit, dit veelzijdige golfaanbod net over de grens bij Arnhem/Nijmegen te leren kennen.

Temidden van het betoverende landschap van de Nederrijn vindt u in de nabije omgeving van het hotel 7 golfclubs met verschillende karakters, oa, Golfclub Wasserburg Anholt, Land-Golf-Club Schloss Moyland.

Wij hebben voor u flexibele arrangementen samengesteld en nodigen u uit, dit veelzijdige golfaanbod net over de grens bij Arnhem/Nijmegen te leren kennen.

2 daags met 2 greenfees vanaf: €199,- per persoon (excl. toeslagen)

2 dagen / 1 nacht - Onderstaande golfvakantie is inclusief
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
01/01/2023
31/12/2023
€199,- p.p.

3 daags met 2 greenfees vanaf: €260,- per persoon (excl. toeslagen)

3 dagen / 2 nachten - Onderstaande golfvakantie is inclusief
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
01/01/2023
31/12/2023
€260,- p.p.

Weekpakket obv all inclusive vanaf: €1819,- per persoon (excl. toeslagen)

2 & 3 & 4 daags arrangement
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
Germany
-
€1819,- p.p.

Hotel Landhaus Beckmann is een echt familie bedrijf dat al sinds 1850 van generatie op generatie overgaat.

Geniet van de Duitse “Gemütlichkeit”en goede zorgen door Michael en Sabine Große Holforth (geboren Beckmann) zij staan gemeenschappelijk met hun team voor traditie en kwaliteit.

Landhaus-Beckmann-Comfort is een standaardkamer van 20m² . Na wens is het mogelijk om er nog en bed bij te zetten.

De Superior-kamer is al heel populair bij de hotelgasten. De kamer met 25 m² bied veel comfort. De kamer heeft een King-size-bed, een flatscreen Tv, een sofa en een stoel. Deze kamer geeft een prachtige panoramisch uitzicht pver de weides van de Nederrijn.

De Junior-suite ideaal voor gezinnen of groepen van 4 personen, ruim 37m². De twee kamers kunnen van elkaar afgezondert worden en twee flatscreen Tv’s.

De keuken serveert oa. heerlijke regionale gerechten en heeft een zeer uitgebreide internationale wijnkaart!

Geniet na het golfen in de Wellness & Spa van een heerlijke massage of andere behandeling.

Stelt u uw persoonlijk golfuitstapje samen en kombineert u uw keuzearrangement met de door u uitgezochte golfclubs:

Land-Golf-Club Schloss Moyland, De eerste 9 holes die aangelegd werden zijn typische bosbanen. In harmonie met het landschap zijn waterhindernissen en strategisch aangelegde bunkers geintegreerd om het golfspel interessanter te maken.
Het karakter van de bosbaanholes stelt hoge eisen en vraagt om precies spel. De tweede 9 holes werden in het jaar 2000 in gebruik genomen. Het open karakter wordt geaccentueerd door grote waterpartijen en grote bunkers.

Golfclub Wasserburg Anholt, De gevarieerde architectuur van deze baan is karakteristiek. U wordt op de proef gesteld door vele uitdagende obstakels, die worden gevormd door de rivieren, vijvers, biotopen en bunkers. Lange en nauwkeurige spel is vereist. De 18 holes hebben een lengte van 5319 voor vrouwen en de heren van 6063 m en voldoet aan de hoogste sportieve normen. Dit is ook duidelijk dat de Golf Club Anholt Wasserburg regelmatig gastheer van vereniging kampioenschappen en andere grote toernooien is.

Golfbaan Bleijenbeek (Nederland), 18 holes Championship Course is in 2005 geopend. Gelegen in een prachtig en rustig stukje van de Maasduinen, biedt u een glooiend landschap met oude bomenlanen, bosschages, een rustig kabbelend beekje en zelfs een kasteelruïne. Deze interessante golfcourse, die beschikt over fantastische waterpartijen en uitdagende hoogteverschillen, die tactisch en weldoordacht spel noodzakelijk maken.

Mühlenhof Golf & Country Club, Een uitdagende baan voor iedereen. Wat direct opvalt, is de mooie staat van de baan. De glooiende fairways zien er prachtig uit en zijn keurig gemaaid. De greens zijn verrassend snel. Het geringe hoogteverschil wordt ruimschoots goedgemaakt door een aantal lastige waterhindernissen en dog-legs. De golfcourse heeft vier par-3 holes, tien parren-4 en vier par-5 holes. De langste par-3 is 180 meter voor de dames en 213 meter voor de heren. De par-4 holes variëren van 231 tot 347 meter voor de dames en van 269 tot 404 meter voor de heren. De totale lengte van de baan is 5301 meter voor de dames en 6103 meter voor de heren.
Golfclub Schloss Haag, mooie lange 18 holes parkbaan met verradelijke waterpartijen.

Golfclub Borghees, 18 holes Championship Course aan de voet van de Eltener Berg, direct achter de Duitse grens bij Arnhem.

Locatie

Arrangement op maat​

Bovenstaande (voordeel) pakketten hebben wij zorgvuldig samengesteld.

Het is echter natuurlijk altijd mogelijk dat uw ideale pakket hier niet tussenstaat omdat u b.v. meer of minder dagen wenst of vaker of juist minder vaak wilt golfen. Wel of geen huurauto wenst of van privé transfers gebruik wilt maken. In dat geval kunt u hier uw wensen kenbaar maken en zullen wij aan de hand daarvan een voor u passende offerte samenstellen.