Golfarrangementje.nl

Arrangementen

Costa Del Sol

Mijas

La Cala Hotel Golf Resort Mijas

4.9/5

+ Hotel met 3 eigen 18 holes golfbanen; Campo Asia, Campo America en Campo Europa

+ Inclusief Unlimited golf + Gratis buggy

+ 8e persoon gratis; op basis van logies met ontbijt en golf; 01.12.23 – 31.12.23 + 01.01.24 - 14.02.24 + 01.06.24 - 31.08.24

+ 12e persoon gratis; op basis van logies met ontbijt en golf; gehele jaar met uitzondering van 01.12.23 – 31.12.23 + 01.01.24 - 14.02.24 + 01.06.24 - 31.08.24

+ Een oase van rust en luxe

La Cala Golf Resort 4*is één van de unieke top golf Resort in Spanje met 3 eigen 18 holes golfbanen; Campo Asia, Campo America en Campo Europa rondom het hotel en is de ideale basis van waaruit u van uw golfvakantie kunt genieten. Ondanks dat het slechts op enkele minuten afstand is gelegen van de kust en de plaatsen Malaga, Marbella en Fuengirola is het een oase van rust en luxe.

La Cala Golf Resort 4*is één van de unieke top golf Resort in Spanje met 3 eigen 18 holes golfbanen; Campo Asia, Campo America en Campo Europa rondom het hotel en is de ideale basis van waaruit u van uw golfvakantie kunt genieten. Ondanks dat het slechts op enkele minuten afstand is gelegen van de kust en de plaatsen Malaga, Marbella en Fuengirola is het een oase van rust en luxe.

Shortbreak 4 dagen prijs op aanvraag; vanaf : €325,- per persoon (excl. toeslagen)

4 dagen / 3 nachten - Onderstaande golfvakantie is inclusief
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
-
-
€325,- p.p.
01/12/2022
31/12/2023
€op aanvraag

Weekpakket: €635,- per persoon (excl. toeslagen)

8 dagen / 7 nachten - Onderstaande golfvakantie is inclusief
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
-
-
€635,- p.p.
01/12/2022
31/12/2023
€op aanvraag

Weekpakket obv all inclusive vanaf: €1819,- per persoon (excl. toeslagen)

Shortbreak & weekpakket
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
-
€1819,- p.p.

Hotel la Cala is één van de tophotels in Spanje. Het is centraal gelegen ten opzichte van de 3 golfbanen en is gebouwd in de traditionele Andalusische stijl.
Het hotel heeft 107 kamers in 6 verschillende categorieën, welke allemaal een geweldig uitzicht hebben op de golfbanen. De keuze van kamer varieert van de standaard 2persoons kamer met balkon en terras tot de superior kamers, deluxe kamers en de junior suites.

Het restaurant La Terraza biedt een ruime keuze van verfijnde gerechten zowel gebaseerd op de Andalusische – als op de internationale keuken. Op warme avonden kunt u er voor kiezen te dineren bij het schitterend door de maan verlichte zwembad.
Voor een rustig drankje of een nachtmutsje kunt u terecht in de Lobby Bar. Als u het internet wilt gebruiken, satelliet TV wilt kijken of een interactief spel wilt spelen, kunt u kiezen voor Bar Calita.
Het resort is de ideale basis van waaruit u van uw vakantie kunt genieten. Ondanks dat het slechts op enkele minuten afstand is gelegen van de kust en de plaatsen Marbella en Fuengirola is het een oase van rust en luxe.
Aan u de keuze wanneer u actie en drukte wilt of rust en luxe.

Campo Asia, voorheen de South Course, is te bestempelen als een spectaculaire baan. Met veel uitdagende holes bent u verzekerd van een rondje golf dat uw spel op ieder onderdeel zal testen.
Water beschermt zowel de greens van de 3de als de 14de en als u het heeft over “golfstrategie” kan de 18de geen betere hole zijn. Wees niet te lang vanaf de tee op deze tamelijk lange par 5, anders kan deze hole uw score wel eens flink om zeep helpen.
Het is een opwindende baan welke het uiterste vraagt van uw approaches.

Campo America, voorheen de North Course, is een 6009 meter lange par 72 baan, met vijf par 5’s.
Zijn heuvelachtige ligging vereist vaak lange slagen over steile beboste hellingen.
De ruime fairways maakt de drives iets makkelijker dan op de Campo Asia. Verder zijn er ook een paar minder fairway bunkers. Op de 9de en de 16de hole komt u waterhindernissen tegen.
Vier van de vijf par 5”s zijn, voor vele golfers, in 2 haalbaar. (1, 9, 15 en 18).
De par 3’s zijn tamelijk spectaculair en vragen veel precisie.
Baanmanagement is wel een vereiste bij uw approaches naar de greens, welke vaak verhoogd zijn geplaatst.

Campo Europa. Deze jonge baan is geopend in maart 2005. De fairways zijn ruim vanaf de tee en de greens zijn wat groter, maar wel goed beschermd door bunkers. Deze baan, een par 17 van 6014 meter, is over het algemeen wat meer geschikt voor de gemiddelde golfer. Het karakter van de baan verschilt veel van de Campo America en de Campo Asia. De laatste twee liggen in de heuvels terwijl deze veel vlakker is met de Ojen-rivier als kenmerk. Deze rivier speelt een rol in 8 holes en loopt door 3 faiways. Er zijn in totaal 5 bruggen over deze rivier, waarvan er één maar liefst 45 meter lang is.
De 14de , een par 3, heeft de maximaal toegestane lengte van 233 meter. (Driver voor de meeste onder ons). De langste hole is de par 5 11de , van 524 meter.
Er is veel aandacht besteed aan de bescherming van de inheemse planten, maar liefst 300 bomen en 1500 struiken zijn bij geplant en geen enkele boom is gerooid bij de aanleg van deze prachtige baan.

Locatie

Arrangement op maat​

Bovenstaande (voordeel) pakketten hebben wij zorgvuldig samengesteld.

Het is echter natuurlijk altijd mogelijk dat uw ideale pakket hier niet tussenstaat omdat u b.v. meer of minder dagen wenst of vaker of juist minder vaak wilt golfen. Wel of geen huurauto wenst of van privé transfers gebruik wilt maken. In dat geval kunt u hier uw wensen kenbaar maken en zullen wij aan de hand daarvan een voor u passende offerte samenstellen.