Golfarrangementje.nl

Arrangementen

Brabant / Henegouwen

Leuven

Klooster Hotel Martin’s Leuven

4.9/5

+ Welkomstdrankje tijdens inchecken.

+ Overnachting(en) inclusief ontbijt.

+ Keuze uit Brabantse Golf, Winge golf, Millennium Golf en Flanders Nippon Golf

+ Op slechts 100 mtr van de "Oude markt" in Leuven met zijn gezellige terrasjes.

Martin’s Klooster ligt in het meest verborgen hart van Leuven, met een betoverende tuin van 1500m². Het ligt op slechts 100 meter van de oude markt met zijn vele gezellige terrasjes waar u van een heerlijke dag op de golfbaan na kan genieten onder het genot van een drankje en een hapje.

Martin’s Klooster ligt in het meest verborgen hart van Leuven, met een betoverende tuin van 1500m². Het ligt op slechts 100 meter van de oude markt met zijn vele gezellige terrasjes waar u van een heerlijke dag op de golfbaan na kan genieten onder het genot van een drankje en een hapje.

2 daags met 2 greenfees vanaf: €225,- per persoon (excl. toeslagen)

2 dagen / 1 nacht - Onderstaande golfvakantie is inclusief
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
01/01/2023
31/03/2023
€225,- p.p.
01/04/2023
31/10/2023
€252,- p.p.
01/11/2023
31/12/2023
€225,- p.p.

3 daags arrangement met 2 greenfees vanaf: €315,- per persoon (excl. toeslagen)

3 dagen / 2 nachten - Onderstaande golfvakantie is inclusief
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
01/01/2023
31/03/2023
€315,- p.p.
01/04/2023
31/10/2023
€335,- p.p.
01/11/2023
31/12/2023
€315,- p.p.

Zomerspecial 4=3: €499,- per persoon (excl. toeslagen)

5 dagen / 4 nachten - Onderstaande golfvakantie is inclusief
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
01/07/2023
31/08/2023
€499,- p.p.

Weekpakket obv all inclusive vanaf: €1819,- per persoon (excl. toeslagen)

2 & 3 daags arrangement
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
Brabant/Vlaanderen
-
€1819,- p.p.

Martin’s Klooster ligt in het meest verborgen hart van Leuven, met een betoverende tuin van 1500m². Het ligt op slechts 100 meter van de oude markt met zijn vele gezellige terrasjes waar u van een heerlijke dag op de golfbaan na kan genieten onder het genot van een drankje en een hapje.

Martin’s Klooster was ooit de residentie van Guy Morillon, secretaris van Keizer Karel de Vijfde, en verenigt 16e-eeuwse charme van dit voormalige klooster met hedendaagse luxe, op slechts 2 minuten wandelen van de Oude Markt. In de vernieuwde Orangerie geniet van een uitgebreid en gezond ontbijtbuffet en er bestaat de mogelijkheid om ‘s morgen het ontbijt in openlucht te nemen. In de authentieke Klooster Bar is het heerlijk relaxen.
Geniet van de ruime selectie aan Belgische bieren en whiskeys. Bij goed weer kan u plaats nemen op het terras in de binnentuin, met toegang tot hun eigen putting green.

Het Klooster is een beschermd gebouw uit de 16e eeuw. Het telt ruim 100 kamers, maar er zijn er geen twee identiek. Elke kamer heeft zijn eigen charme en karakter. Er zijn bijvoorbeeld twee ’torenkamers’, hoog onder het dak, een suite langs het kasseistraatje voor het hotel, en op de gelijkvloerse verdieping ruime kamers met uitzicht op de tuin. Alle kamers zijn groot en licht. De glas-in-loodramen zijn voorzien van zonnegordijnen die ’s zomers de privacy beschermen en dikke gordijnen in tafzijde die ’s winters voor warmte en comfort zorgen. Elke kamer heeft een individueel aircosysteem om de temperatuur het hele jaar optimaal af te stemmen. Klassiek eigentijds donkerhouten meubilair zorgt voor een tijdloze sfeer in perfecte symbiose met de warme grondkleuren van de decoratieve dekbedden. Met hun stenen vloeren, wit betegelde muren en consoles in blauwe steen rond wastafel en bad, stralen de badkamers (waarvan twintig met jacuzzi) een haast monastieke zuiverheid uit. De harmonie en het evenwicht van deze kamers refereren aan de aparte geschiedenis van dit schitterende gebouw.
De loungebar is een hoogst aangename, intieme en gezellige ontmoetingsplaats om bij de haard thee te drinken of een aperitief of afzakkertje te gebruiken.
Op zomeravonden is het aangenaam toeven op het terras, om samen met uw gezelschap de sterrenhemel boven Leuven te bewonderen.
Alles werd tot in de kleinste details bestudeerd om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.
Alle kamers zijn uitgerust met een snelle modem en een draadloze internetaansluiting.
Allen ruime kamers hebben een minimum 24m2 oppervlakte.
U beschikt over een kamer met flatscreen TV, een kluisje op de kamer en een minibar. Alle kamers hebben een eigentijdse decoratie en beschikken over een ruime badkamer bekleed met eigentijdse tegels. Een ligbad met douchefunctie is aanwezig in de badkamer met de bijhorende verzorgingsproducten.
Uiteraard hoeft u uw haardroger niet mee te brengen. Deze is immers voorhanden in de badkamer.

U heeft keuze uit de volgende golfbanen:
Brabantse golf (GVB), Winge GCC (GVB), Millennium Golf (GVB)

Locatie

Arrangement op maat​

Bovenstaande (voordeel) pakketten hebben wij zorgvuldig samengesteld.

Het is echter natuurlijk altijd mogelijk dat uw ideale pakket hier niet tussenstaat omdat u b.v. meer of minder dagen wenst of vaker of juist minder vaak wilt golfen. Wel of geen huurauto wenst of van privé transfers gebruik wilt maken. In dat geval kunt u hier uw wensen kenbaar maken en zullen wij aan de hand daarvan een voor u passende offerte samenstellen.