Golfarrangementje.nl

Arrangementen

Emilia-Romagna

Bologna

Hotel Savoia Regency Superior Bologna

4.9/5

+ Stijlvol hotel gevestigd in een 18-eeuwse villa op 5 km van het stadscentrum van Bologna

+ Keuze uit 4 golfbanen:Le Fonti GC, Bologna GC, Molino del Pero GD en Modena GC.

+ Wijn tasting mogelijk bij Umberto Cesari

Hotel Savoia Regency is een stijlvol hotel gevestigd in een 18-eeuwse villa op 5 km van het stadscentrum van Bologna. Het hotel ligt in een prachtig park van 10.000 m2 en heeft 72 kamers. Het hotel is ingericht in retrostijl uit de jaren 60.
U heeft keuze uit 4 golfbanen:Le Fonti GC,  Bologna GC, Molino del Pero GD en Modena GC.

Hotel Savoia Regency is een stijlvol hotel gevestigd in een 18-eeuwse villa op 5 km van het stadscentrum van Bologna. Het hotel ligt in een prachtig park van 10.000 m2 en heeft 72 kamers. Het hotel is ingericht in retrostijl uit de jaren 60.
U heeft keuze uit 4 golfbanen:Le Fonti GC,  Bologna GC, Molino del Pero GD en Modena GC.

5 daags vanaf: €435,- per persoon (excl. toeslagen)

5 dagen / 4 nachten - Onderstaande golfvakantie is inclusief
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
-
-
€435,- p.p.

8 daags vanaf: €725,- per persoon (excl. toeslagen)

8 dagen / 7 nachten - Onderstaande golfvakantie is inclusief
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
-
-
€725,- p.p.

Weekpakket obv all inclusive vanaf: €1819,- per persoon (excl. toeslagen)

Shortbreak & weekpakket
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
Emilia Romagna, Italie
-
€1819,- p.p.

Hotel Savoia Regency is een stijlvol hotel gevestigd in een 18-eeuwse villa op 5 km van het stadscentrum van Bologna. Het hotel ligt in een prachtig park van 10.000 m2 en heeft 72 kamers. Het hotel is ingericht in retrostijl uit de jaren 60.

Het hotel heeft een buitenzwembad met zonneterras,  ligstoelen,  parasols en armstoelen. Er is een fitnessruimte, outdoor tennisbaan en een conferentiecentrum.
Er is gratis  WIFI in de openbare ruimtes.

Het Garganelli  restaurant serveert traditionele gerechten uit de streek. Het ontbijtbuffet is gratis voor de gasten.

De kamers zijn elegant ingericht met klassieke meubels. Er is satelliet TV en een volledig uitgeruste badkamer met bad, douche, toilet en föhn.

Het vliegveld van Bologna ligt op 12 km.

Argenta golf course / 18 H/ Par 72 / 6300 meter
Deze 18 holes golfbaan is gelegen tussen Ferrara en Ravenna op 40 min van de zee en van Bologna. De baan is omgeven door het Po-Delta regionale park vlakbij het natuurreservaat Valle Sante en is mooi geïntegreerd in zijn natuurlijke omgeving. Water, olijfboomgaarden, struikgewas en zes verhoogde tees zijn de belangrijkste kenmerken van deze gevarieerde baan.
De in 1991 door Giovanni Trasforini ontworpen baan is in 2012 van eigenaar veranderd en dit heeft geleid tot diverse verbeteringen.

Het schilderachtige landschap, de kwaliteit van de accommodatie en de vriendelijkheid van de mensen dragen er allemaal toe bij dat u met plezier deze baan zult spelen.

 Golf Club Bologna / 18 H/ Par 72 / 5947 meter
Deze klassieke Italiaanse parkbaan is ontworpen en aangelegd door Cotton & Harris in 1959. Hij is gelegen in het prachtige glooiende landschap en heeft op veel holes een adembenemend panoramisch uitzicht over de omliggende heuvels en vlakten.
De lay-out van de baan is steeds geactualiseerd waardoor de baan aan de huidige wensen van de golfer voldoet.

Het elegante clubhuis, gebouwd in harmonie met zijn omgeving, heeft een zeer verfijnde keuken en wordt genoemd in de top 10 van clubrestaurants in Italie. De club faciliteiten worden aangevuld door een prachtige zomerzwembad die geopend is van juni tot medio September.

Golf Club Le Fonti / 18 H/ Par 72 / 6480 meter
De parkbaan is gelegen in het fascinerende Sillaro dal, met een mild en aangenaam microklimaat, omringd door ligt glooiende heuvels en is zeer gevarieerd en is geschikt voor zowel ervaren- als  beginnende spelers. In het clubhuis, waar u op een onberispelijke wijze wordt bediend, kunt u genieten van de traditionele maaltijden met bijpassende lokale wijnen.

In de directe omgeving zijn er zijn verscheidene bekende en aantrekkelijke gezondheid en wellness faciliteiten, zoals het Castel San Pietro spa centrum en het Salute Più gezondheid dorp.

Vermeldingswaard is verder dat u hier gebruik kunt maken van de Blue Team Golf Academy die voor zowel de individuele golfer als ook voor teams clinics organiseert met de modernste hulpmiddelen.

Golf Club Molino del Pero / 18 H Par 70 / 5480 meter
Deze vrij korte heuvelland baan is gevarieerd, technische en leuk om te spelen voor elke golfer, ongeachte zijn niveau.
Gelegen in de prachtige Apennijnen in de buurt van Bologna, zorgt de baan ervoor dat hij tegemoet komt aan de golfer die vooral golft om te genieten van spel en omgeving, maar ook aan de “fanatieke” golfer die uitdaging zoekt. De eerste 9 holes zijn vrij kort, maar vereisen wel veel precisie en daarmee techniek. De tweede 9 holes zijn veel langer en breder zijn maar zeker niet makkelijk. Dankzij het bijzonder aangenaam klimaat – in de zomer een verkoelend briesje en nooit mistig in de winter is mogelijk hier het hele jaar te spelen.

Het prachtige clubhuis is een verbouwde hooischuur met enorme eiken balken en een grote open haard. Het restaurant serveert kwalitatief uitstekende traditioneel lokale gerechten.

Modena Golf & Country Club / 18 H / par 72 / 6423 meter
Is ontworpen door Bernard Langer ligt is gelegen in de nabijheid van vele interessante steden zoals Modena ( 10km), Vignola en Capri. Dit maakt deze baan zeer interessant voor bezoekers die naast golfen meer willen.  De golfbaan zelf kenmerkt zich door brede greens en tees, soepel kronkelende fairways,  grote “hongerige” bunkers en de talrijke grote water waterhindernissen.
Niet voor niet is hier de 50ste editie gehouden van “Het Italian Open” maken dit de ideale plek voor hoogste niveau competities zoals het Italian Open, die haar 50ste editie hier gevierd heeft.

De club beschikt tevens over een gastronomische restaurant, waar u kunt genieten van lokale gerechten. Indien u na afloop bij het clubhuis nog even een duik wilt nemen.. ook dat kan.

Locatie

Arrangement op maat​

Bovenstaande (voordeel) pakketten hebben wij zorgvuldig samengesteld.

Het is echter natuurlijk altijd mogelijk dat uw ideale pakket hier niet tussenstaat omdat u b.v. meer of minder dagen wenst of vaker of juist minder vaak wilt golfen. Wel of geen huurauto wenst of van privé transfers gebruik wilt maken. In dat geval kunt u hier uw wensen kenbaar maken en zullen wij aan de hand daarvan een voor u passende offerte samenstellen.