Golfarrangementje.nl

Arrangementen

Duitsland

Bad Griesbach

DAS LUDWIG Fit.Vital.Aktiv Hotel Bad Griesbach

4.9/5

+ Golfresort met 5 golfbanen; Beckenbauer GC ( Europeesche tour baan), Porsche Golf Course, Brunnwies course, St. Wolfgang Uttlau course en de Lederbach Golf Course

+ Inclusief diners

+ Unlimited golf. 2e ronde na 13.30uur op basis van beschikbaarheid

+ Spa aanwezig en toegang tot het vitaliserende Bad Griesbacher thermale mineraalwater

+ Transfers naar de golfbanen

DAS LUDWIG 4s Fit.Vital.Aktiv Hotel
Dit 4-sterrenhotel in het Quellness & Golfresort Bad Griesbach ligt naast Bad Griesbach’s mooie kuurpark en beschikt over 5 golfbanen diverse restaurants en bars en een 1.800 m² grote spa met zwembaden.

U heeft de keuze uit 5 golfbanen die allen op 5/10 minuten afstand liggen:
Beckenbauer GC ( Europeesche tour baan), Porsche Golf Course, Brunnwies course, St. Wolfgang Uttlau course en de Lederbach Golf Course

DAS LUDWIG 4s Fit.Vital.Aktiv Hotel
Dit 4-sterrenhotel in het Quellness & Golfresort Bad Griesbach ligt naast Bad Griesbach’s mooie kuurpark en beschikt over 5 golfbanen diverse restaurants en bars en een 1.800 m² grote spa met zwembaden.

U heeft de keuze uit 5 golfbanen die allen op 5/10 minuten afstand liggen:
Beckenbauer GC ( Europeesche tour baan), Porsche Golf Course, Brunnwies course, St. Wolfgang Uttlau course en de Lederbach Golf Course

4 dagen : €615,- per persoon (excl. toeslagen)

4 dagen / 3 nachten - Onderstaande golfvakantie is inclusief
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
-
31/12/2024
€615,- p.p.

5 dagen / 4 nachten: €795,- per persoon (excl. toeslagen)

5 dagen / 4 nachten - Onderstaande golfvakantie is inclusief
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
01/01/2024
31/12/2024
€795,- p.p.

Weekpakket 8 dagen/ 7 nachten: €1250,- per persoon (excl. toeslagen)

8 dagen / 7 nachten - Onderstaande golfvakantie is inclusief
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
01/01/2024
31/12/2024
€1250,- p.p.

Weekpakket obv all inclusive vanaf: €1819,- per persoon (excl. toeslagen)

4- 5 en 8 daags
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
Bayern
-
€1819,- p.p.

DAS LUDWIG 4s Fit.Vital.Aktiv Hotel

Das Ludwig heeft diverse restaurants, waar hartige Beierse gerechten worden geserveerd. Gasten kunnen genieten van een drankje in de stijlvolle bar of op het terras en een ontbijtbuffet wordt aangeboden in de gezellige salon.

Ludwig is geopend in april 2011 en biedt 168 kamers en 12 suites in een landelijke stijl met moderne voorzieningen. Elke kamer( Eénpersoonskamer Comfort ca. 26 m2 en Tweepersoonskamer Comfort ca. 28 m2)  beschikt over een flatscreen-tv, een balkon en een minibar. De eigen badkamer is voorzien van badjassen.

”Dine around”
U heeft u de mogelijkheid om te dineren in de verschillende hotels en restaurants op het Quellness & Golf Resort. Kies vrij tussen de drie restaurants van het hotel Maximilian, Fürstenhof of DAS LUDWIG of het Oostenrijks-Beierse specialiteiten restaurant “Zum Heurigen” en neem een culinaire reis door het resort.

De grote spa van het Ludwig Hotel biedt een scala aan schoonheidsbehandelingen en heeft zowel een binnen- als buitenzwembad. Inpandig thermaal badlandschap (ca. 1800 m2) met vier interne en externe thermale baden. Het vitaliserende Bad Griesbacher thermale mineraalwater (fluoridehoudende natrium-bicarbonaat chloridebron) wordt door de aanwezige eigen bron gevoed.

Bad Griesbach thermaalmineraalwater – “sprühende” leven van 1.000 meter diepte. Het is meer dan 10.000 jaar oud. Het heet “het goud van Bad Griesbach”. Komt  van 497, 878 en 1522 meter diepte en wordt opgewarmd door de aarde tot 30, 38 of 60 ° C

Het resort beschikt ook over een tennisschool en een goed uitgeruste fitnessruimte.

U heeft de keuze uit 5 golfbanen die allen op 5/10 minuten afstand liggen:
Beckenbauer ( ET Course ), Audi course, Brunnwies course, St. Wolfgang Uttlau course en de Lederbach Axel Lange Generali Course

Audi Golf CourseQuellness & Golf Resort Bad Griesbach  / 18 H / Par 71 / 5690 meter
Meer dan 10 jaar geleden is deze golfbaan ontworpen door Bernhard Langer en aangelegd op 65 hectare grond. Typerend zijn de mooie vergezichten op dorpen met hun kerktorens. Het riviertje de Rot slingert door de golfbaan. Hole 13 de green ligt op een schiereiland op deze uitdagende 145 meter lange par 3. Een spectaculair, maar realistisch schot naar de vlag. Een uitdaging aan het einde van de ronde is Hole 18 – een lange par 4 met een moeilijke laatste schot over water op de goed beschermde green.

In de zomer worden greens twee keer per dag met de hand gemaaid. Er is in de fairways een vernuftig irrigatie systeem aangelegd, waardoor deze hartje zomer niet kunnen verdrogen. Overal is aan gedacht. Deze golfbaan staat echt ten dienste van de golfer: bij iedere tee uitstekende informatieborden, ballenwassers, bankjes.

Golfplatz Beckenbauer  Quellness & Golf Resort Bad Griesbach / 18 H / Par 72 / 6078 meter/ Parkbaan
De Beckenbauer golfbaan wordt beschouwd als één van de moeilijkste Hartl Resort golfbanen. Aan ruimte geen gebrek, 80 hectare grond was beschikbaar. Net als de Audi Course is deze golfbaan ruim 15 jaar geleden ontworpen door Bernhard Langer.

Typerend zijn de mooie vergezichten op de Beierse dorpen met hun kerktorens. Het riviertje de Rot slingert door de golfbaan. Diverse stenen bruggetjes verbinden fairways met elkaar.

In de zomer worden de greens twee keer per dag met de hand gemaaid en in de fairways ligt een vernuftig irrigatie systeem, waardoor deze hartje zomer niet kunnen verdrogen. Kortom onderhoud en noviteiten staan ten dienste van de golfer.

Hole 9 en hole 18 zijn door de vele bunkers en de waterpartijen naast de greens zeer uitdagend.
Met een paar zeer lange par-3 holes (200meter).Mogelijkheidvoor spectaculaire slagen zijn er genoeg, zoals op de holes  9 en 18 met hun grote bunker tongen en vijvers op weg naar de green en goed verdedigd door water. Niet voor niets is de Beckenbauer golfbaan door velen als de moeilijkste golfbaan in het hele resort.

GOLFPLATZ BRUNNWIES Quellness & Golf Resort Bad Griesbach / 18 H / Par 70 / 5689 meter/
Brunnwies is één van de top 20 golfbanen in Europa en is ontworpen in de jaren ’80 door Bernard Langer. Meer dan 100ha grond was beschikbaar voor 18 holes en oefenfaciliteiten. Ook een 6 holes golfbaan voor kinderen (Chervò Junior Golf Course) is aangelegd.

Longhitters kunnen hier prima terecht. De sterk gevarieerde holes maakt deze golfbaan zeer aantrekkelijk en goed speelbaar voor beginnende golfers en de lage handicappers.

Heuvelachtig met brede fairways.

De tweede negen holes geeft meer uitdaging: fairways zijn optisch smaller door hoge, oude bomen en dichte houtwallen. De greens zijn sterker geonduleerd, snel en goed leesbaar. Alle greens worden in het seizoen dagelijks twee keer met de hand gemaaid. Goed putten levert hier vele slagen op.

Naast de fairways een eerlijke strook gemaaide rough. Je bal blijft vindbaar en je kunt verder spelen. Alles staat ten dienste van de golfer.

Geniet tijdens de ronde van de prachtige uitzichten over glooiende heuvels met diverse kerktorens, het Bayerische Toscane.

WOLFGANG GOLFPLATZ UTTLAU Quellness & Golf Resort Bad Griesbach / 18 H / Par 72 / 5818 meter/
18 holes in een betoverend landschap; Geniet van het prachtige uitzicht op het glooiende platteland.
Omdat deze golfbaan alles combineert is dit een zeer leuke baan. Heuvelachtige baan, waarbij de eerste twee holes meteen lastig zijn doordat ze wat minder overzichtelijk zijn.

Hole 12, een par 5, u slaat vanaf het hoogste punt van de baan af. De laatste hole (ook een interessante par 5) gaat u terug naar Uttlau. En aan het einde van de ronde zult u weten waarom deze streek”Beierse Tuscany” wordt genoemd.

Locatie

Arrangement op maat​

Bovenstaande (voordeel) pakketten hebben wij zorgvuldig samengesteld.

Het is echter natuurlijk altijd mogelijk dat uw ideale pakket hier niet tussenstaat omdat u b.v. meer of minder dagen wenst of vaker of juist minder vaak wilt golfen. Wel of geen huurauto wenst of van privé transfers gebruik wilt maken. In dat geval kunt u hier uw wensen kenbaar maken en zullen wij aan de hand daarvan een voor u passende offerte samenstellen.