Golfarrangementje.nl

Arrangementen

Costa Brava

Pals

Hotel La Costa Beach Golf Resort

4.9/5

+ 4* hotel aan de golfbaan van Platja de pals en direct aan het strand

+ Verschillende golfbanen o.a.; Golf Platja de Pals, Empordà Golf (Forest and Links), Golf D'Aro-Mas Nou en PGA Catalunya (Stadium)

+ Halfpension mogelijk

La Costa Beach & Golf Resort 4* ligt op enkele meters van het strand Playa de Pals in het hart van de Costa Brava en beschikt over één van de beste golfbanen van Europa. De golfbaan Golf Platja de Pals ligt in een magnifiek en eeuwenoud dennenbos en is de oudste golfbaan van de Costa Brava. Het resort bevindt zich in een natuurlijke omgeving, tussen Begur, Torroella en Estartit dicht bij het strand

La Costa Beach & Golf Resort 4* ligt op enkele meters van het strand Playa de Pals in het hart van de Costa Brava en beschikt over één van de beste golfbanen van Europa. De golfbaan Golf Platja de Pals ligt in een magnifiek en eeuwenoud dennenbos en is de oudste golfbaan van de Costa Brava. Het resort bevindt zich in een natuurlijke omgeving, tussen Begur, Torroella en Estartit dicht bij het strand

Shortbreak: €335,- per persoon (excl. toeslagen)

4 dagen / 3 nachten - Onderstaande golfvakantie is inclusief
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
-
-
€335,- p.p.
01/03/2022
31/12/2025
€op aanvraag

Weekpakket meerdere golfbanen vanaf: €750,- per persoon (excl. toeslagen)

8 dagen / 7 nachten - Onderstaande golfvakantie is inclusief
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
-
-
€750,- p.p.
01/03/2022
31/12/2025
€op aanvraag

Weekpakket obv all inclusive vanaf: €1819,- per persoon (excl. toeslagen)

Shortbreak & weekpakket
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
Costa Brava
-
€1819,- p.p.

La Costa Beach & Golf Resort 4* ligt op enkele meters van het strand Playa de Pals in het hart van de Costa Brava en beschikt over één van de beste golfbanen van Europa. De golfbaan Golf Platja de Pals ligt in een magnifiek en eeuwenoud dennenbos en is de oudste golfbaan van de Costa Brava. Het resort bevindt zich in een natuurlijke omgeving, tussen Begur, Torroella en Estartit dicht bij het strand.

Het Hotel beschikt over 120 kamers waaronder 54 suites, met terras of directe toegang tot de tuin en uitzicht op het prachtige tropische zwembad, de golfbaan Platja de Pals of de zee. Er is ook een grote familiesuite beschikbaar die vier slaapkamers herbergt met elk een eigen badkamer.

Het is de ideale plek om te genieten van een gezinsvakantie of een romantisch luxe weekend. Het restaurant van het hotel voorziet buffetten, beschikt over verschillende feestzalen en serveert typisch mediterrane gerechten. Dankzij het grote, tropische zwembad, de beach club en de jachthaven is het Resort zeer geliefd.

Dineren:
La Costa – Een restaurant aan het zwembad. Gespecialiseerd in lokale gerechten, met ontbijt, lunch en diner. Als het weer dit toelaat, kunnen gasten heerlijk buiten eten. Een kindermenu is beschikbaar. Dagelijks geopend.
Beach Club – Een restaurant aan het strand. Gespecialiseerd in lokale gerechten, met ontbijt en lunch. Gasten kunnen in de bar lekker van een drankje genieten. Op geselecteerde dagen geopend.
Golf Platja de Pals – restaurant met uitzicht op de golfbaan. Specialiseert in lokale gerechten en serveert ontbijt en lunch. Dagelijks geopend.
Mojito’s Bar – Een bar met dakterras aan het zwembad. Serveert lunch en lichte maaltijden. Als het weer dit toelaat, kunnen gasten buiten eten.

 

 

GOLF PLATJA DE PALS
Met direct toegang vanuit de tuin van het hotel la Costa. Het wordt beschouwd als één van de meest prestigieuze golfbanen van Spanje. Volgens het prestigieuze tijdschrift Golf World International werd deze baan in november 2003 gekwalificeerd als nr. één van de Top 10 van heel Spanje.
Aangelegd in 1966, de oudste aan de Costa Brava, met een typisch Brits ontwerp en een par van 73.
Vijf holes hebben een par vijf, er zijn negen holes met par vier en vier met par drie. Dit maakt dat dit de enige baan met 73 is in Catalonië, en een van de weinigen in Spanje.

Er zijn meer dan 70 bunkers, 3 meren en 6 holes met dog leg. Alle doorlopen worden omzoomd door eeuwenoude pijnbomen waardoor het spel bijzonder nauwkeurig gespeeld dient te worden. Hier kan de ervaren golfer al zijn ervaring kwijt met de drive, de irons, de approach en de put.
Speciale vermelding verdienen de holes 5 en 16 die elk 7 bunkers bevatten en waar het moeilijk is een par 5 te behalen. Op hole 12, 523 meter lang en handicap 1 is een birdie een kwestie van kracht en nauwkeurigheid. Hole 18 sluit ten slotte de baan af met één van de grootste greens van Catalonië, perfect gedefinieerd met bomen en bunkers. El Golf Platja de Pals is talloze keren speellocatie geweest van de Pre-Qualifiyng School van de PGA.

De golfbaan biedt cursussen aan voor beginnende en ervaren golfers op de oefen holes, putting greens en een winkel met de beste merken.
Het clubhuis, met een duidelijke Engelse stijl en een bijzondere aantrekkingskracht, maakt van deze baan iets speciaals voor een dagje heerlijk golfen. Het terras is zeer aan te bevelen en in de “bar-cafetería” heeft het rijstmenu een lange traditie.

Golf de Pals
Lengte: 6.263 Holes: 18 – Par: 73
Afstand vanaf Resort la Costa: directe toegang vanuit het Hotel

Empordà Golf
Lengte: 6.127 Holes: 36 – Par: 71 en Par 72 Afstand: 12,3 Km en 18 min rijden.
De baan is ontworpen door de Amerikaan Von Hagee en in 2 runs met 18 holes wordt de meest pure Engelse stijl (Links) gecombineerd met de mediterrane stijl (Bos)
Golf de Peralada
Lengte: 6.128 Holes: 18 – Par: 72 Afstand: 55,8 km 1 uur
Tussen meren, oevers en bomen, gelegen bij het schitterende kasteel van Peralada, ligt deze golfbaan die geschikt is voor iedereen.

Golf de Torremirona
Lengte: 6.325 Holes: 18 – Par: 72 Afstand:54,9 km 1 uur rijden.
Tussen nauwe straatjes en een grote variëteit aan oorspronkelijke bomen ligt deze schitterende baan. De grootste verrassing is hole 5 par 3, met een green op een eilandje omringd door water.

Golf d’Aro
Lengte: 6.128 Holes: 18 – Par: 72 Afstand: 37,0 km 42 min rijden.
Een bijzonder technisch verloop met veel hoogteverschillen. De tee van hole 15 biedt uitzicht tot de kaap van Begur en Tossa de Mar.

Golf Girona
Lengte: 6.100 Holes: 18 – Par: 72 Afstand: 41,9 km 51 min rijden.
Ontworpen door F.W. Hawtree en gelegen bij de stad Girona. De baan volgt de topografie van het terrein, in overeenstemming met de doctrine van de architect.

PGA GOLF Catalunya
Lengte: 6.588 en 6.030 Holes: 36 – Par: 72 (beiden) Afstand: 69,7 km 1 uur rijden.
Ontworpen door Neil Coles en internationaal erkend (The World Top 100 Courses). Stadium en Tour Course zijn twee spectaculaire banen met ontelbare obstakels.
Golf Costa Brava
Lengte: 5.636 Holes: 27 – Par: 70 Afstand: 39,5 km 42 min

Locatie

Arrangement op maat​

Bovenstaande (voordeel) pakketten hebben wij zorgvuldig samengesteld.

Het is echter natuurlijk altijd mogelijk dat uw ideale pakket hier niet tussenstaat omdat u b.v. meer of minder dagen wenst of vaker of juist minder vaak wilt golfen. Wel of geen huurauto wenst of van privé transfers gebruik wilt maken. In dat geval kunt u hier uw wensen kenbaar maken en zullen wij aan de hand daarvan een voor u passende offerte samenstellen.