Golfarrangementje.nl

Arrangementen

Costa Calida / de Almeria Costa Blanca / Costa Alzahar

Almeria

HOTEL CABOGATA BEACH 5 *

4.9/5

+ Cabogata Beach Hotel 5* ligt op een prachtige locatie aan het strand.

+ U golft op de banen van Alboran en Golf Playa Serena andere golfbanen bij te boeken zijn Mundo Aguilon & Desert Springs.

+ De perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de prachtige kust van Almeria.

+ 3 uitstekende restaurants

Cabogata Beach Hotel 5*  gelegen in een paradijs, direct aan het strand met een panoramisch uitzicht op Cabo de Gata, de baai van Almería en de Middellandse Zee; de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de prachtige kust van Almeria, dicht bij de stad Almeria. Cabo de Gata is aangewezen als werelderfgoed!

U golft op de banen van Alboran Golf en Golf Playa Serena andere golfbanen bij te boeken zijn Mundo Aguilon & Desert Springs.

Cabogata Beach Hotel 5*  gelegen in een paradijs, direct aan het strand met een panoramisch uitzicht op Cabo de Gata, de baai van Almería en de Middellandse Zee; de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de prachtige kust van Almeria, dicht bij de stad Almeria. Cabo de Gata is aangewezen als werelderfgoed!

U golft op de banen van Alboran Golf en Golf Playa Serena andere golfbanen bij te boeken zijn Mundo Aguilon & Desert Springs.

4 tot 8 daags vanaf: €230,- per persoon (excl. toeslagen)

1 dag / 0 nachten - Onderstaande golfvakantie is inclusief
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
-
-
€230,- p.p.

Weekpakket obv all inclusive vanaf: €1819,- per persoon (excl. toeslagen)

4 tot 8 daags
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
-
€1819,- p.p.

Hotel CabodeGata Beach 5*

De prachtige ligging is aan het -strand en is de perfecte basis om dit ongelooflijke deel van de kust van Almería te verkennen.
Gelegen op enkele kilometers van de luchthaven, dicht bij de stad Almería, de Alborán-golfbaan en Cabo de Gata, aangewezen als werelderfgoed .

De 257 kamers zijn ruim en volledig uitgerust met moderne voorzieningen en comfort om een ontspannen verblijf te garanderen. Zij hebben een groot terras om te genieten van een prachtig uitzicht op de bergen van de tuin, een groot bureau, een prachtige televisie en een moderne badkamer die is uitgerust met alle voorzieningen om te genieten van een ontspannend bad of een verfrissende douche na een krachtig dag op het strand van het zwembad.

De Superior kamer is ruim 27m2 en volledig uitgerust met moderne voorzieningen en comfort om een ​​ontspannen verblijf te garanderen. Het heeft een groot terras waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de bergen of de tuin, een groot bureau, een prachtige televisie en een moderne badkamer uitgerust met alle voorzieningen om te genieten van een ontspannend bad of een verfrissende douche na een intensieve dag op het strand of zwembad.

Premium met uitzicht op zee is ruim 27m2 ,het spectaculaire uitzicht op de Middellandse Zee vanaf het prachtige terras zijn de hoofdrolspelers van de Premium kamer met zijdelings uitzicht op zee. Een ruime, lichte kamer, ingericht in een minimalistische en eigentijdse stijl die gasten uitnodigt om zich onder te dompelen in een oase van rust en rust.

Het hotel heeft 3 uitstekende restaurants met een zeer verassende en smakelijke gastronomie:
Ole Tapasbar, Patisserie de la mer en Citrus Poolbar.

 

Albaron golf  18 H/ Par 72 / 6278 mtr
De Championship baan van Alborán Golf is gelegen in de directe nabijheid van het Cabo de Gata natuurpark, het strand etc. De 18-holes werden ontworpen door Ramón Espinosa en aangezien het nog een relatief nieuwe ‘onvolwassen’ baan betreft, gaat het hier eerder om een open terrein. Dit betekent echter dat u rekening moet houden met de wind, rechtstreeks afkomstig van de zee. Het is een goed onderhouden baan met voldoende uitdagingen (o.a. 2 meren en 66 bunkers) voor zowel de beginnende als de iets gevorderde golfer.

Playa Serena Golf 18 H/ Par 72 / 6262 mtr
Staat bekend als de meest vlakke baan van Spanje en is dus prima te belopen. Andere kenmerken zijn brede fairways, lange holes, 9 meren, links. Alhoewel dit alles redelijk ‘eenvoudig’ klinkt, mag u deze baan – naar de hand van ontwerper Angel Gallardo & Peter Allis – zeker niet onderschatten. Strategische obstakels in de vorm van water en zand kunnen u afstraffen, evenals de genadeloze roughs. Ook de iets betere golfer zal hier op zijn of haar tellen moeten letten.

Mundo Aguilon is een mooie rustige golfbaan waarbij het ontwerp goed gebruik is gemaakt van de natuurlijke elementen welke als pittige hindernissen fungeren. De golfbaan bevat circa 100 bunkers, 6 grote meren en heeft een groot aantal natuurlijke ravijnen welke voor een zeer goede uitdaging zorgen om deze baan te bespelen. Een droom die uitkomt. De beste woestijnbaan van Europa heel dicht bij jou in de buurt. Een geweldige golfbaan op minder dan 5 minuten van de zee en omgeven door de berg Aguilón. We hebben het hele jaar door een uitzonderlijke temperatuur, meer kunnen we je echt niet vertellen, kom genieten!!!

Desert Springs / THE INDIANA GOLF COURSE 18 H/ Par 72 / 5700 mtr
Deze Desert Course is de eerste van zijn soort in Europa (!) en de ontwerper Peter McEvoy haalde zijn inspiratie van de golfbanen in Arizona en Californië. Bij elke hole zal u wellicht eerder een fotocamera uit uw zak willen halen in plaats van de geschikte club. Het zicht is namelijk zeer contrastrijk: de groene fairways tegen de droge woestijnachtige omgeving met rotsen, woestijnbloemen en cactussen. De baan werd zo ontworpen dat elk type golfer hier een goed gevoel aan overhoudt. Alhoewel de fairways redelijk smal zijn, laten ze wel kleine foutjes toe. U zal regelmatig prioriteit moeten geven aan uw inzicht en accuraatheid in plaats van aan afstand. De greens zijn redelijk snel en u komt menig obstakel tegen in de vorm van rotsblokken, doglegs, droge rivieren en waterpartijen. Vanwege de vele duizenden cactussen die de omgeving herbergt raden we u aan om zoveel mogelijk op de baan te blijven, of u zal uw balletje kwijtspelen. Er geldt een handicapeis van GVB.

 

 

 

Locatie

Arrangement op maat​

Bovenstaande (voordeel) pakketten hebben wij zorgvuldig samengesteld.

Het is echter natuurlijk altijd mogelijk dat uw ideale pakket hier niet tussenstaat omdat u b.v. meer of minder dagen wenst of vaker of juist minder vaak wilt golfen. Wel of geen huurauto wenst of van privé transfers gebruik wilt maken. In dat geval kunt u hier uw wensen kenbaar maken en zullen wij aan de hand daarvan een voor u passende offerte samenstellen.