Golfarrangementje.nl

Arrangementen

Costa Daurada Tarragona

Tarragona

Hotel Monica Cambrils

4.9/5

+ Hotel vlak bij de boulevard van Cambrils met vele barretjes en tapas restaurants

+ Transfers hotel/golfbaan inclusief.

+ Unlimited golf met keuze uit o.a. Lumine golf (45 holes baan)

Hotel Monica 4* is zéér gunstig gelegen in het gezellige stadje Cambrills op slechts enkele meters van het strand. Heeft u zin in een gezellige avond met een hapje en een drankje dan bent u op nog geen halve minuut lopen op de gezellige boulevard vol met de meest uiteenlopende barretjes en restaurants.

U golft op obv unlimited golf met keuze uit o.a. Lumine golf (45 holes baan), Bonmont Golf Club, Costa Dorada Club de Golf Tarragona & Aigüesverds, verschillende golfbanen met elk zijn eigen karakter.

Hotel Monica 4* is zéér gunstig gelegen in het gezellige stadje Cambrills op slechts enkele meters van het strand. Heeft u zin in een gezellige avond met een hapje en een drankje dan bent u op nog geen halve minuut lopen op de gezellige boulevard vol met de meest uiteenlopende barretjes en restaurants.

U golft op obv unlimited golf met keuze uit o.a. Lumine golf (45 holes baan), Bonmont Golf Club, Costa Dorada Club de Golf Tarragona & Aigüesverds, verschillende golfbanen met elk zijn eigen karakter.

Shortbreak vanaf: €375,- per persoon (excl. toeslagen)

4 dagen / 3 nachten - Onderstaande golfvakantie is inclusief
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
-
-
€375,- p.p.
01/01/2022
31/12/2025
€op aanvraag

Weekpakket vanaf: €785,- per persoon (excl. toeslagen)

8 dagen / 7 nachten - Onderstaande golfvakantie is inclusief
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
15/03/2022
20/06/2022
€785,- p.p.
21/06/2022
31/07/2022
€1090,- p.p.
01/08/2022
27/08/2022
€1225,- p.p.
28/08/2022
10/09/2022
€1195,- p.p.
11/09/2022
30/09/2022
€820,- p.p.
01/10/2022
30/10/2022
€795,- p.p.

Weekpakket obv all inclusive vanaf: €1819,- per persoon (excl. toeslagen)

Shortbreak & weekpakket
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
Costa Daurada
-
€1819,- p.p.

Hotel Monica 4* is zéér gunstig gelegen in het gezellige stadje Cambrils. Het heeft ruim ongeveer 100 kamers, waarvan 4 één-persoons kamers en 1 junior suite. De kamers ( standaard en superior ) hebben allen een balkon en zijn voorzien van telefoon, minibar, airco, haardroger en SAT-TV. Het verschil tussen deze 2 types is alleen de grootte ervan. Het ontbijt is er prima verzorgd.

Na een dagje golf kunt u bij terugkomst gebruik maken van het zwembad. Heeft u zin in een gezellige avond met een hapje en een drankje dan bent u op nog geen halve minuut lopen op de gezellige boulevard vol met de meest uiteenlopende barretjes en restaurants.

Uw golftas hoeft u niet mee de kamer in te nemen, deze kunt u in een gesloten ruimte bij de receptie achterlaten. Tevens is daar een kluis voor uw waardevolle spullen. In het hotel kunt u gebruik maken van gratis Wi-Fi. Hotel ligt op 10 minuten van Reus vliegveld en 60 minuten vanaf Barcelona vliegveld.

Lumine Golf is een uitgebreid complex met twee 18-holes banen en één 9-holes baan. Naast deze banen heeft het geweldige oefenfaciliteiten wat het een prachtige uitval plaats maakt voor bijvoorbeeld competitieteams. Na of voor het golf is het heerlijk toeven op het terras van één van de twee clubhuizen. In het restaurant kunt u van een uitstekende maaltijd genieten.

Lumine Lakes /18 H / Par 71 / 6317 meter
De naam zegt het al. Veel water omdat de baan is aangelegd in het Sèquia Major “wetlands” gebied. Het is een prachtige baan, maar wel de technisch moeilijkste van de drie. Risico’s kunnen hier worden beloond, maar overmoed wordt genadeloos afgestraft. Zijn “Links”-ontwerp maakt het een echte uitdaging voor elke golfer.

Lumine Hills/ 18 H / Par 72/ 6378 meter
Dit is een baan met veel hoogteverschillen. Hij is gelegen tussen vele olijf- en Johannesbroodbomen en heeft prachtige vergezichten over de zee. Het is een zeer gevarieerde baan met lange fairways die opgaat in zijn natuurlijke omgeving.

Lumine Ruins /9 H / Par 34 / 2609 meter
Deze vlakke baan ligt op de hoogste helling van het Lumine gebied. Het was voorheen een gebied met vooral olijfbomen welke zijn verplant om de Mediteraine uitstraling van het gebied te behouden.geplant zodnaar de Lumine Hills. Het is een geweldige volwaardige 9holes baan welke is gelegen tussen de ruines van een Romeinse nederzetting uit de 2e eeuw voor Christus. Een echte aanrader.

Bonmont Golf Club/ 18 H/ Par 72 / 6379 meter
Prachtige vergezichten naar zee en bergen. mooie uitdagende golfbaan met veel bunkers is goed onderhouden met enkele hoogteverschillen. Fluwelen en zeer snelle greens. Hoewel de baan verschillende leuke holes kent is de 17de wel een geweldige met zijn grillige verloop en uiteindelijk de te overbruggen bunkers Een baan die geschikt is voor alle spelniveaus. Niet bang zijn voor de ravijnen!!!

Club de Golf Costa Dorada Tarragona / 18 H/ Par 72 / 6223 meter
Mooie glooiende golfbaan met een aantal holes die u zeker zal onthouden. Snelle en zachte greens en harde fairways. De baan heeft de twee na langste par 5 van Spanje, een monster. Vanaf veel holes schitterende doorkijkjes naar de Middelandse zee.  Een afwisselende baan!  Clubhuis is een oud Spaans herenhuis.

Aigüesverds / 18 H/ Par 72 / 6067 meter
De op een na oudste baan van de regio en is een vlakke parkbaan, heeft leuke holes, maar is niet echt moeilijk. Water komt in het spel op een aantal van de holes, met name op de 4e hole, een kopie van de beroemde 17e hole op Sawgrass met een eiland green is. Een par op deze hole is een echt goede score!

Locatie

Arrangement op maat​

Bovenstaande (voordeel) pakketten hebben wij zorgvuldig samengesteld.

Het is echter natuurlijk altijd mogelijk dat uw ideale pakket hier niet tussenstaat omdat u b.v. meer of minder dagen wenst of vaker of juist minder vaak wilt golfen. Wel of geen huurauto wenst of van privé transfers gebruik wilt maken. In dat geval kunt u hier uw wensen kenbaar maken en zullen wij aan de hand daarvan een voor u passende offerte samenstellen.