Golfarrangementje.nl

Arrangementen

Centro de Portugal

Óbidos

The Evolutee at Royal Obidos Spa & Golf Resort

4.9/5

+ 5* hotel op de eigen unieke golfbaan "Royal Obidos" ontworpen door Seve Ballesteros.

+ Keuze uit 5 prachtige golfbanen;Royal Obidos, Dolce CampoReal Lisboa, Bom sucesso, Praia D' El Rey en West Cliffs Links

+ Gastronomie pakket mogelijk, Traditionele Portugese keuken diners bij zeer zorgvuldig geselecteerde restaurants

Evolutee Hotel at Royal Óbidos Spa & Golf Resort is gelegen nabij de prachtige stranden van de Silver Coast ten noorden van Lissabon op ongeveer 50 minuten rijden van de luchthaven. Het resort ligt op 15 minten rijden van het middeleeuwse stadje Obidos wat een bezoek zeker waard is.

U heeft keuze uit 4 prachtige golfbanen; Dolce CampoReal, Bom sucesso, Praia D’ El Rey en Royal Obidos.

Evolutee Hotel at Royal Óbidos Spa & Golf Resort is gelegen nabij de prachtige stranden van de Silver Coast ten noorden van Lissabon op ongeveer 50 minuten rijden van de luchthaven. Het resort ligt op 15 minten rijden van het middeleeuwse stadje Obidos wat een bezoek zeker waard is.

U heeft keuze uit 4 prachtige golfbanen; Dolce CampoReal, Bom sucesso, Praia D’ El Rey en Royal Obidos.

Shortbreak "Essential"vanaf: €325,- per persoon (excl. toeslagen)

4 dagen / 3 nachten - Onderstaande golfvakantie is inclusief
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
-
-
€325,- p.p.

weekpakket in T2 appartement Residences met 4 personen vanaf: €550,- per persoon (excl. toeslagen)

8 dagen / 7 nachten - Onderstaande golfvakantie is inclusief
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
-
-
€550,- p.p.

Weekpakket "Essential" vanaf: €779,- per persoon (excl. toeslagen)

8 dagen / 7 nachten - Onderstaande golfvakantie is inclusief
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
-
-
€779,- p.p.

Weekpakket obv all inclusive vanaf: €1819,- per persoon (excl. toeslagen)

Shortbreak en weekpakket
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
-
€1819,- p.p.

Evolutee Royal Óbidos is een ruim opgezet, luxe boutique hotel. Het interieur is verzorgd door het design-house Yoo Studio van Philippe Starck. Direct aan het hotel ligt de gelijknamige golfbaan. Een uitdagende en prachtige baan ontworpen door Seve Ballesteros. De golfbaan behoort tot de top 100 golfbanen van Europa en ligt aan de Atlantische oceaan en aan het meer van Óbidos. Tevens kan er gespeeld worden op de nabij gelegen golfbanen Praia d’ el Rey, Bom Sucess en Campo Real. Na uw ronde golf kunt u heerlijk ontspannen in de 2.000 m2 grote Elemental Spa of culinair genieten in het Kobe restaurant, dat bekend staat om zijn steak en sushi specialiteiten.

Kamers: Het hotel beschikt over 39 prachtige kamers special ontworpen door het bekende design team van yoo, opgericht door onder andere de bekende ontwerper Philippe Starck. De kamers bieden een intrigerende mix van natuurlijke en moderne elementen die zorgen voor eenluxueuze en relaxte omgeving. De kamers zijn uiteraard van alle gemakken voorzien. De balkons van de kamers hebben een zicht tot aan de Óbidos Lagoon, de grootste en mooiste lagune in Portugal, of over de Atlantische Oceaan en de golf course.

Faciliteiten: Het hotel beschikt over 2 restaurants, het KOBE Steak & Sushi Restaurant en het The Legend Restaurant & Bar at the golf clubhouse, 3 bars, een zwembad met zonneterras met ligstoelen en parasols. De Elemental Spa biedt de gasten een verwarmd binnen zwembad, Finse sauna, stoombad met aromatherapie en diverse gepersonaliseerde en exclusieve behandelingen in een harmonieuze en rustige omgeving.

Dolce Campo Real Lisboa / 18 H / Par 72 /  5508 meter, Handicap H&D:36
Een baan waar een buggy toch wel heel welkom is door de vaak grote hoogteverschillen en waar baankennis en precisie geboden zijn. Het is dan ook aan te bevelen om deze baan 2x te spelen daar je, ondanks het bezit van een stroke-safer (must), toch vaak zult denken “als ik dit geweten had, dan had ik deze hole heel anders gespeeld”. Zo is er een aantal holes welke je met een goede afslag prima kunt afsnijden en er dan direct een goede birdey kans ontstaat. Dit terwijl dat vanaf de afslag vaak bijna onmogelijk lijkt.
De baan is zeer goed onderhouden en de greens zijn eerlijk.
Op de eerste hole ( een par 5) krijg je gelijk wat je de rest van de dag zult tegenkomen, een drive de diepte in, water aan je linker hand een tweede slag waar preciesie bij nodig is om naar de green te kunnen gaan en een lastige green. Op hole 4 heb je een geweldig uitzicht over de golfbaan en de omgeving.

Praia D’El Rey Golf/ 18 H / Par 73 /  6400 meter, Handicap H&D:36
De Praia del Rey golfbaan heeft 2 totaal verschillende gezichten. Het eerste gedeelte is vooral een park/bosbaan met redelijk brede fairways. Niet echt moeilijk, maar voor een goede score is het wel verstandig eerst goed te kijken hoe de holes lopen. Op veel holes heeft u een mooi uitzicht over de oceaan, hoewel sommigen onder u de op gepaste afstand aanwezige huizen langs de baan, als storend zullen ervaren.

Het tweede gedeelte, langs de Atlantische Oceaan heeft alle kenmerken van een linksbaan. Zeker als de wind een beetje opsteekt. Het heeft prachtig uitzicht over de oceaan en voor de liefhebbers is het echt genieten als de wind stevig wil gaan waaien.

Royal Obidos/ 18 H / Par 72 /  6000 meter / Handicap H&D:36
Het laatste meester stuk van Seve Ballesteros van wie de foto’s ook overal in het geweldig mooie clubhuis te zien zijn. Een unieke baan in een prachtig landschap. Op de eerste hole mag je nog even wennen, maar daarna wordt je direct in het diepe gegooid. Dit laatste vrijwel letterlijk, want u slaat bij deze par 5 af van een sterk verhoogde t-box met langs de hele hole aan de linkerkant water. Afsnijden of voor het water leggen ?? Afsnijden betekend een drive van zeker 220 meter, maar wat dan. De green kan je bijna zeker toch niet bereiken, want daar ligt ook weer water voor. Je zult de tweede slag dus moeten opleggen, maar dan moet je wel oppassen voor de bunkers rechts. Nu bestaat uiteraard het hele leven en ook golf uit keuzes maken, maar hier wordt er nog een schepje bovenop gedaan.

Het is een prachtige baan, mooie uitzichten en bij elke hole weer vol verrassingen. De oefengelegenheden zijn prima. Kortom een topbaan.

Bom Sucesso / 18H / Par 72/  5900 meter/ Handicap H&D:36 is een golfbaan van meer dan 60 hectare en is gelegen aan de lagune van Óbidos. Het is licht heuvelachtig met prachtige vergezichten over de Atlantische Oceaan en de lagune. De golfbaan heeft een duidelijke mediterane uitstraling. De honderden oude olijvenbomen, camelia’s, azaleas en magnolias geven deze baan dan ook een unieke sfeer.

Locatie

Arrangement op maat​

Bovenstaande (voordeel) pakketten hebben wij zorgvuldig samengesteld.

Het is echter natuurlijk altijd mogelijk dat uw ideale pakket hier niet tussenstaat omdat u b.v. meer of minder dagen wenst of vaker of juist minder vaak wilt golfen. Wel of geen huurauto wenst of van privé transfers gebruik wilt maken. In dat geval kunt u hier uw wensen kenbaar maken en zullen wij aan de hand daarvan een voor u passende offerte samenstellen.