Golfarrangementje.nl

Arrangementen

Fuerteventura

Puerto del Rosario

Elba Palace Golf & Vital hotel

4.9/5

+ 5* hotel obv halfpension direct op de golfbaan gelegen

+ Pakket met onbeperkt golf op Fuerteventura Golf Club inclusief dagelijks trolley of pakket met keuze uit 2 golfbanen

+ Wijnkelder met fantastische wijnen

Elba Palace Golf & Vital hotel ***** , Dit exclusieve 5 sterren hotel is gelegen in het hart van de golfbaan van het Fuerteventura Golf Resort . Dit maakt het tot een unieke en aantrekkelijke bestemming voor wie op zoek is naar rust en stilte en de garantie van het hele jaar door zee en zon, maar ook voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de watersport en golf.

Elba Palace Golf & Vital hotel ***** , Dit exclusieve 5 sterren hotel is gelegen in het hart van de golfbaan van het Fuerteventura Golf Resort . Dit maakt het tot een unieke en aantrekkelijke bestemming voor wie op zoek is naar rust en stilte en de garantie van het hele jaar door zee en zon, maar ook voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de watersport en golf.

Weekpakket Golf & Spa 5 greenfees vanaf: €815,- per persoon (excl. toeslagen)

8 dagen / 7 nachten - Onderstaande golfvakantie is inclusief
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
-
-
€815,- p.p.
02/01/2024
10/04/2024
€1155,- p.p.
11/04/2024
30/04/2024
€975,- p.p.
01/05/2024
07/07/2024
€815,- p.p.
08/07/2024
27/08/2024
€895,- p.p.
28/08/2024
24/09/2024
€865,- p.p.
25/09/2024
14/10/2024
€895,- p.p.
15/10/2024
31/10/2024
€1020,- p.p.

Weekpakket obv all inclusive vanaf: €1819,- per persoon (excl. toeslagen)

Weekpakket
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
Fuerteventura
-
€1819,- p.p.

Hotel Elba Palace Golf Grand Luxe *****, Dit exclusieve 5 sterren hotel is gelegen in het hart van de golfbaan van het Fuerteventura Golf Resort . Dit maakt het tot een unieke en aantrekkelijke bestemming voor wie op zoek is naar rust en stilte en de garantie van het hele jaar door zee en zon, maar ook voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de watersport en golf.

Het hotel, dat tevens dienst doet als het clubhuis van de Fuerteventura Golf Club, is ontworpen volgens de lijnen van de traditionele architectuur van de Canarische Eilanden, met prachtige houten balkons en een schitterende binnenplaats, beplant met palmbomen en andere planten afkomstig uit het eiland.

Er is aandacht besteed tot in het kleinste detail aan de uitstraling. Dit met de warme kleuren van de Canarische Eilanden in harmonie met de afwerking in hout, steen en terracotta.
Het hotel is een verzamelplaats voor exclusieve clientèle op zoek naar een inrichting die anders is dan reguliere. Het Hotel Elba Palace Golf biedt een breed scala aan faciliteiten en diensten die uw verblijf tot een onvergetelijke ervaring maken.
Het hotel beschikt over 10 prachtige suites, gelegen op de hoeken van het hotel, hetgeen volledige privacy garandeert. Ze zijn voorzien van ruime terrassen en hebben een ongeëvenaard uitzicht.
Naast deze suites zijn er 51 “double luxery rooms”. Al deze kamers hebben een privé balkon of terras. De meeste kamers hebben een prachtig uitzicht over de zee of de golfbaan.

Er zijn twee restaurants beiden met een eerste klas keuken, het a la carte restaurant St Andrews en het buffet restaurant Hoyo 19 ( hole 19).
Buiten de geweldige golfbaan is er een zwembad, tennisbaan, fitness ruimte, sauna en jacuzzi, een bibliotheek met een uitgebreide collectie in diverse talen en niet te vergeten de “Poolside” en “Piano” bar.

Wij kunnen uw vlucht en huurauto regelen.

U ontvangt van ons een prijsofferte. Hier komen achteraf geen toeslagen meer bij. U bent dus gegarandeerd van de aangeboden prijs zoals in de offerte aangeboden!

Fuerteventura golf;
Deze baan biedt het hele jaar een gemiddelde temperatuur van 22ºC. Het ligt in het Fuerteventura Golfresort, omgeven door 1.500.000 m2, het grootste groene oppervlakte op het eiland, tussen meren, palmbomen en is een perfecte locatie voor de ideale golfvakantie. Bunkers en natuurlijke baan obstakels voegen een bijzondere attractie aan het spel, met inbegrip van de prachtige bezienswaardigheden van de Atlantische Oceaan. Een mooie omgeving, rustig, discreet en goed gebouwd, slechts een paar korte minuten van de prachtige stranden van Fuerteventura.

Fuerteventura is een heerlijke bestemming voor degenen die op zoek zijn om te genieten van golf en strand.

Locatie

Arrangement op maat​

Bovenstaande (voordeel) pakketten hebben wij zorgvuldig samengesteld.

Het is echter natuurlijk altijd mogelijk dat uw ideale pakket hier niet tussenstaat omdat u b.v. meer of minder dagen wenst of vaker of juist minder vaak wilt golfen. Wel of geen huurauto wenst of van privé transfers gebruik wilt maken. In dat geval kunt u hier uw wensen kenbaar maken en zullen wij aan de hand daarvan een voor u passende offerte samenstellen.