Golfarrangementje.nl

Arrangementen

Noord-Brabant / Limburg

Valkenburg

Dormio Wijnhotel Valkenburg

4.9/5

+ Gezellig 4* hotel in Valkenburg.

+ Keuze uit meerdere golfbanen; : o.a. International Golf Maastricht, Rijk van Margraten, Golf & Country Club Wittem en Golf & Country Club Henri Chapelle, Hoenshuis

+ Met Bib Gourmand bekroond restaurant

Dormio Wijnhotel Valkenburg 4* is markant gelegen tegenover het oudste, nog bestaande stationnetje van Nederland, op slechts 5 wandelminuten van het toeristische centrum van Valkenburg aan de Geul, in het heuvelachtige Zuid-Limburg.

U heeft keuze uit de volgende golfbanen:Het Hoenshuis. International Golf Maastricht, Rijk van Margraten, Golf & Country Club Wittem en Golf & Country Club Henri Chapelle.

 

Dormio Wijnhotel Valkenburg 4* is markant gelegen tegenover het oudste, nog bestaande stationnetje van Nederland, op slechts 5 wandelminuten van het toeristische centrum van Valkenburg aan de Geul, in het heuvelachtige Zuid-Limburg.

U heeft keuze uit de volgende golfbanen:Het Hoenshuis. International Golf Maastricht, Rijk van Margraten, Golf & Country Club Wittem en Golf & Country Club Henri Chapelle.

 

2 daags met 2 greenfees vanaf: €219,- per persoon (excl. toeslagen)

2 dagen / 1 nacht - Onderstaande golfvakantie is inclusief
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
01/01/2023
31/12/2023
€219,- p.p.

3 daags met 2 greenfees vanaf: €279,- per persoon (excl. toeslagen)

3 dagen / 2 nachten - Onderstaande golfvakantie is inclusief
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
01/01/2023
31/12/2023
€279,- p.p.

Weekpakket obv all inclusive vanaf: €1819,- per persoon (excl. toeslagen)

2 & 3 daagse arrangementen
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
Limburg
-
€1819,- p.p.

Dormio Wijnhotel Valkenburg 4* is een familiehotel met een gastvrije geschiedenis van meer dan 80 jaar, met oog voor detail en individuele aandacht.

In 2022 heeft er een grote renovatie plaatsgevonden.

Markant gelegen tegenover het oudste, nog bestaande stationnetje van Nederland, op slechts 5 wandelminuten van het toeristische centrum van Valkenburg aan de Geul, in het heuvelachtige Zuid-Limburg.

Het restaurant wordt aangeraden door “Guide Michelin” en is onlangs bekroond met een Michelin Bib Gourmand. U geniet hier van de verfijnde Franse keuken en streekeigen producten.

Dormio Wijnhotel Valkenburg beschikt over 34 hotelkamers, verdeeld in diverse kamercategorieën. U kunt in het gehele hotel gratis gebruik maken van onze internet verbinding (WIFI).

Uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en er zijn voldoende parkeermogelijkheden.

In 2010 is in het naastgelegen pand een unieke Wellness Residence gerealiseerd. Dit is een bijzondere aanvulling op het Hotel & Restaurant.
Wij bieden u hier de mogelijkheid om nog meer te genieten van pure luxe en Wellness.
De Wellnesssuites en -appartementen zijn ingericht met alle denkbare luxe, zoals een 2-persoons Physiotherm infraroodcabine en massagedouches. Mede daardoor bieden wij u exclusieve comfort.

Algemeen:
Check-in: vanaf 14.00 uur.
Check-out: vóór 11.00 uur.

Indien u eerder arriveert en de kamer nog niet beschikbaar is of op de dag van vertrek uw bagage wenst te stallen, kunt u uw bagage bij de receptie achterlaten.

Uitgebreid ontbijtbuffet:
Dagelijks van 07.30 – 10.30 uur.
Op zaterdag en zondag van 08.00 – 11.00 uur.

Internet:
U kunt in het gehele hotel, inclusief de Wellness Residence, gratis gebruik maken van Wireless Internet verbinding (WIFI).

Parkeren:
Het hotel beschikt over een eigen afgesloten parkeerplaats, waar u voor € 5,00 per nacht uw auto kunt parkeren.
Tevens kunt u uw auto in de inpandige garage parkeren à
€ 10,00 per nacht.

 

Golf Country Club Henri Chapelle (België)
Dit fantastische parcours telt 3 golfbanen, 1 x 9 holes en
2 x 18 holes en is gelegen in het hart van het Plateau van Herve en in de nabijheid van zowel de Duitse als de Nederlandse grens. De baan ligt in een heuvelachtige omgeving, waar de fairways gelden als een heuse uitdaging voor de internationale golfspelers en waar u betoverd zult worden door de adembenemende vergezichten.

International Maastricht Golf
Op ruim negentig meter boven de zeespiegel, is Maastricht International Golf de hoogstgelegen baan van Nederland. Prachtige vergezichten over Nederland en België maken de course een lust voor het oog. De hoogteverschillen en waterpartijen zorgen voor uitdagende en karaktervolle signature holes. Het ontwerp van Maastricht International Golf is van architect Steven Marnoch, die de 18 holes perfect heeft ingebed in de landschappelijke kenmerken van het gebied.

Het Rijk van Margraten
Golfbaan Het Rijk van Margraten is een schitterende NGF-gecertificeerde 18 holes baan in combinatie met een 9-holes par-3 baan. Het Rijk van Margraten ligt in het glooiende landschap tussen de stad Maastricht en het plaatsje Cadier en Keer, omgeven door landerijen, wijngaarden en oude bossen.
Waar anders dan in Zuid-Limburg kunt u spelen op een baan waar een hoogteverschil van maar liefst 50 meter wordt overbrugd. De grote hoogteverschillen maken de tweede 9 holes voor iedere golfer tot een ware uitdaging, terwijl twee waterpartijen op de eerste 9 holes zorgen voor de nodige spanning.

 

Locatie

Arrangement op maat​

Bovenstaande (voordeel) pakketten hebben wij zorgvuldig samengesteld.

Het is echter natuurlijk altijd mogelijk dat uw ideale pakket hier niet tussenstaat omdat u b.v. meer of minder dagen wenst of vaker of juist minder vaak wilt golfen. Wel of geen huurauto wenst of van privé transfers gebruik wilt maken. In dat geval kunt u hier uw wensen kenbaar maken en zullen wij aan de hand daarvan een voor u passende offerte samenstellen.