Golfarrangementje.nl

Arrangementen

Centro de Portugal

TURCIFAL

Dolce CampoReal Lisboa Golf Hotel

4.9/5

+ Halfpension keuze; in het hotel of in 4 lokale restaurants inclusief transfers

+ incl. Unlimited golf DCR ( 2e ronde op golfdag)

+ 5* hotel op de eigen golfbaan. Gratis 9 extra holes op de golfdagen.

+ Keuze uit 4 prachtige golfbanen; Dolce CampoReal Lisboa, Bom sucesso, Praia D' El Rey, West Cliffs en Royal Obidos

+ Ook obv Semi All Inclusive mogelijk; = diner + drankjes van 17:30 - 23:00 uur

Dolce Campo Real 5* Golf Resort is gelegen in het Torres Vedras district op op zo’n 30 minuten afstand van Lissabon. Het bestaat uit een 5 sterren hotel met ruim 150 kamers welke van alle luxe zijn voorzien en volledig ingerichte 1 en 2 slaapkamer appartementen. Daarnaast zijn er ook de 3 slaapkamer “Townhouses” en de 4 slaapkamer “Villa’s”

U heeft keuze uit 5 prachtige golfbanen; Dolce CampoReal, Bom sucesso, Praia D’ El Rey West Cliffs en Royal Obidos.

Dolce Campo Real 5* Golf Resort is gelegen in het Torres Vedras district op op zo’n 30 minuten afstand van Lissabon. Het bestaat uit een 5 sterren hotel met ruim 150 kamers welke van alle luxe zijn voorzien en volledig ingerichte 1 en 2 slaapkamer appartementen. Daarnaast zijn er ook de 3 slaapkamer “Townhouses” en de 4 slaapkamer “Villa’s”

U heeft keuze uit 5 prachtige golfbanen; Dolce CampoReal, Bom sucesso, Praia D’ El Rey West Cliffs en Royal Obidos.

Shortbreak vanaf: €265,- per persoon (excl. toeslagen)

4 dagen / 3 nachten - Onderstaande golfvakantie is inclusief
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
-
-
€265,- p.p.

Weekpakket in appartement Legend pakket obv 2 personen vanaf: €515,- per persoon (excl. toeslagen)

8 dagen / 7 nachten - Onderstaande golfvakantie is inclusief
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
-
-
€515,- p.p.

Weekpakket in hotel met Legends golfpakket vanaf: €595,- per persoon (excl. toeslagen)

8 dagen / 7 nachten - Onderstaande golfvakantie is inclusief
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
-
-
€595,- p.p.

Weekpakket obv all inclusive vanaf: €1819,- per persoon (excl. toeslagen)

Shortbreak en weekpakket
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
Centro de Portugal
-
€1819,- p.p.

Dolce Campo Real is een 5* luxery resort is gelegen in het Torres Vedras district op op zo’n 30 minuten afstand van Lissabon. Het bestaat uit een 5 sterren hotel met ruim 150 kamers welke van alle luxe zijn voorzien en volledig ingerichte 1 en 2 slaapkamer appartementen. Daarnaast zijn er ook de 3 slaapkamer “Townhouses” en de 4 slaapkamer “Villa’s”
Wie in de appartementen verblijft kan gebruik maken van alle faciliteiten van het hotel.

Het hotel beschikt o.a. over een uitgebreide spa waar specialisten desgewenst voor u klaar staan voor een (hot stone) massage, een manicure of een gezichtsbehandeling. Wat u maar wenst.

Houdt u van paardrijden, dan kunt u mooie ritten maken door het Portugese landschap. Of gaat u liever zwemmen of tennissen ? In dat geval kunt u hier ook uw hart ophalen.

Of u nu een dag heeft gegolft, paard heeft gereden, u hebt laten verwennen in de spa of gewoon lekker heeft geluierd, na afloop kunt u in de bar een heerlijke cocktail nemen en daarna uitstekend dineren.
Dit laatste kan in één van de drie restaurants te weten Manjapão, Grande Escolha en de Sports Club.

Ook Semi All Inclusive mogelijk; = diner + drankjes van 17:30 – 23:00 uur

Dolce Campo Real Lisboa / 18 H / Par 72 /  5508 meter, Handicap H&D:36
Een baan waar een buggy toch wel heel welkom is door de vaak grote hoogteverschillen en waar baankennis en precisie geboden zijn. Het is dan ook aan te bevelen om deze baan 2x te spelen daar je, ondanks het bezit van een stroke-safer (must), toch vaak zult denken “als ik dit geweten had, dan had ik deze hole heel anders gespeeld”. Zo is er een aantal holes welke je met een goede afslag prima kunt afsnijden en er dan direct een goede birdey kans ontstaat. Dit terwijl dat vanaf de afslag vaak bijna onmogelijk lijkt.
De baan is zeer goed onderhouden en de greens zijn eerlijk.
Op de eerste hole ( een par 5) krijg je gelijk wat je de rest van de dag zult tegenkomen, een drive de diepte in, water aan je linker hand een tweede slag waar preciesie bij nodig is om naar de green te kunnen gaan en een lastige green. Op hole 4 heb je een geweldig uitzicht over de golfbaan en de omgeving.

Praia D’El Rey Golf/ 18 H / Par 73 /  6400 meter, Handicap H&D:36
De Praia del Rey golfbaan heeft 2 totaal verschillende gezichten. Het eerste gedeelte is vooral een park/bosbaan met redelijk brede fairways. Niet echt moeilijk, maar voor een goede score is het wel verstandig eerst goed te kijken hoe de holes lopen. Op veel holes heeft u een mooi uitzicht over de oceaan, hoewel sommigen onder u de op gepaste afstand aanwezige huizen langs de baan, als storend zullen ervaren.

Het tweede gedeelte, langs de Atlantische Oceaan heeft alle kenmerken van een linksbaan. Zeker als de wind een beetje opsteekt. Het heeft prachtig uitzicht over de oceaan en voor de liefhebbers is het echt genieten als de wind stevig wil gaan waaien.

Royal Obidos/ 18 H / Par 72 /  6000 meter / Handicap H&D:36
Het laatste meester stuk van Seve Ballesteros van wie de foto’s ook overal in het geweldig mooie clubhuis te zien zijn. Een unieke baan in een prachtig landschap. Op de eerste hole mag je nog even wennen, maar daarna wordt je direct in het diepe gegooid. Dit laatste vrijwel letterlijk, want u slaat bij deze par 5 af van een sterk verhoogde t-box met langs de hele hole aan de linkerkant water. Afsnijden of voor het water leggen ?? Afsnijden betekend een drive van zeker 220 meter, maar wat dan. De green kan je bijna zeker toch niet bereiken, want daar ligt ook weer water voor. Je zult de tweede slag dus moeten opleggen, maar dan moet je wel oppassen voor de bunkers rechts. Nu bestaat uiteraard het hele leven en ook golf uit keuzes maken, maar hier wordt er nog een schepje bovenop gedaan.

Het is een prachtige baan, mooie uitzichten en bij elke hole weer vol verrassingen. De oefengelegenheden zijn prima. Kortom een topbaan.

Bom Sucesso / 18H / Par 72/  5900 meter/ Handicap H&D:36 is een golfbaan van meer dan 60 hectare en is gelegen aan de lagune van Óbidos. Het is licht heuvelachtig met prachtige vergezichten over de Atlantische Oceaan en de lagune. De golfbaan heeft een duidelijke mediterane uitstraling. De honderden oude olijvenbomen, camelia’s, azaleas en magnolias geven deze baan dan ook een unieke sfeer.

Locatie

Arrangement op maat​

Bovenstaande (voordeel) pakketten hebben wij zorgvuldig samengesteld.

Het is echter natuurlijk altijd mogelijk dat uw ideale pakket hier niet tussenstaat omdat u b.v. meer of minder dagen wenst of vaker of juist minder vaak wilt golfen. Wel of geen huurauto wenst of van privé transfers gebruik wilt maken. In dat geval kunt u hier uw wensen kenbaar maken en zullen wij aan de hand daarvan een voor u passende offerte samenstellen.