Golfarrangementje.nl

Arrangementen

Costa Calida / de Almeria Costa Blanca / Costa Alzahar

Palomares

Desert Springs Resort & Golf Club

4.9/5

+ Luxe Resort accommodatie • Iedere dag ontbijt in ´the Clubhouse´ • Onbeperkt golf op de Indiana course • Golf Buggy elke ronde (1 buggy per 2 personen)

+ Hotel op de prachtige Indiana golfbaan.

+ Resort met o.a. appartementen, Townhouses en villa's met prive zwembad

+ Diverse restaurants en Spa/gym aanwezig

Desert Springs Resort & Golf Club met de keuze verschillende accommodatie type’s o.a. appartementen/ Townhouses en Villa’s met prive zwembad en de bijhorende faciliteiten zijn fantastisch. Dit resort ontving al verschillende onderscheidingen, waaronder een van internationaal niveau!

U golft op de schitterende eigen golfbaan op het resort gelegen; THE INDIANA GOLF COURSE

 

Desert Springs Resort & Golf Club met de keuze verschillende accommodatie type’s o.a. appartementen/ Townhouses en Villa’s met prive zwembad en de bijhorende faciliteiten zijn fantastisch. Dit resort ontving al verschillende onderscheidingen, waaronder een van internationaal niveau!

U golft op de schitterende eigen golfbaan op het resort gelegen; THE INDIANA GOLF COURSE

 

4 daags vanaf: €359,- per persoon (excl. toeslagen)

4 dagen / 3 nachten - Onderstaande golfvakantie is inclusief
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
-
-
€359,- p.p.
01/07/2024
31/08/2024
€450,- p.p.
01/09/2024
30/12/2024
€359,- p.p.
01/01/2025
31/12/2025
€op aanvraag

Weekpakket vanaf: €665,- per persoon (excl. toeslagen)

8 dagen / 7 nachten - Onderstaande golfvakantie is inclusief
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
-
-
€665,- p.p.
01/07/2024
31/07/2024
€795,- p.p.
01/09/2024
31/12/2024
€665,- p.p.
01/01/2025
31/12/2025
€op aanvraag

Longstay 29 daags vanaf: €1359,- per persoon (excl. toeslagen)

29 dagen / 28 nachten - Onderstaande golfvakantie is inclusief
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
01/10/2023
31/01/2024
€1359,- p.p.
01/02/2024
31/03/2024
€1575,- p.p.

Weekpakket obv all inclusive vanaf: €1819,- per persoon (excl. toeslagen)

Shortbreak & weekpakket & lang verblijf
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
-
€1819,- p.p.

 

Het resort, gelegen in het absolute Zuidoosten van Spanje, maakt dankbaar gebruik van de natuurlijke ‘woestijnachtige’ omgeving. Het droge zomerklimaat zorgt ervoor dat u hier het hele jaar door kunt ontspannen, sporten, golfen enzovoort. Door dit klimaat is deze bestemming ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld teambuildingsactiviteiten met voldoende inspiratie voor in- en outdoor activiteiten. Het is maar een idee! U kunt hier naar hartenlust sporten in de Sierra Sports and Fitness Club. Al dan niet onder gespecialiseerde begeleiding kunt u hier fitnessen, aerobiclessen volgen, joggen, (leren) tennissen, volleyballen, footballen, cricket spelen,…

Tijdens het hoogseizoen in de zomermaanden worden hier ook tal van leuke activiteiten georganiseerd voor kinderen. De kinderen beleven de tijd van hun leven en u kunt even heerlijk ontspannen in uw tuin, op een terras of in de Day Spa. Hier kunt u terecht voor goede massages en verschillende (schoonheids)behandelingen waarbij het personeel gebruik maakt van prijswinnende producten. De kinderen kunnen verder ook hun hartje ophalen bij de Crocodile Club. Met aangepaste zwembaden, speelruimtes en dergelijke meer zullen ze hier menig uur willen blijven. U kunt intussen genieten van de ligbedden, de jacuzzi, de bar etc.

Natuurlijk krijgt u van het sporten, maar ook van de ontspanning af en toe een hongertje. Het restaurant El Torrente schotelt u graag Spaanse lokale gerechten voor, evenals lichte maaltijden zoals tapas, soep en salades. Voor een drankje tussendoor of wat later op de avond gaat u naar de Cave Bar. Deze grot werd eigenlijk gevonden bij de constructie van de golfbaan. Per toeval bleek deze bij de eerste tee te liggen, waardoor deze bar ook wel de ‘Starter’s Cave’ wordt genoemd. Dat is weer eens wat anders dan de ‘19th hole’.

Standaard verblijft u hier op basis van Logies, maar zowel ontbijt als half of vol pension is zonder probleem bij te boeken. De nachten kunt u doorbrengen in Koloniale Appartementen, Koloniale Townhouses, Country Cottages of een Country Villa.
Alle accommodaties zijn mooi afgewerkt met veel natuurlijke materialen en met de geschiedenis van de regio in het achterhoofd. Standaard vindt u al een aantal benodigdheden ter plaatse, een welkomstpakket kunt u via ons reserveren Airconditioning (ofventilatoren in sommige ruimtes), WiFi, een leefruimte met terras, een parkeerplaats horen bij elke accommodatie. De Koloniale Appartementen zijn omgeven door tuinen, Spaanse patio’s, zwembaden en creëren een echt dorpsgevoel. Vanuit dit deel van het resort heeft u zicht op de golfbaan, de bergketens en/of de zee.

Wandel eens door de gemeenschappelijke tuin of neem een plons in het zwembad. Er zijn appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. De Koloniale Townhouses zijn iets ruimer opgezet en beschikken soms over een privé patio en bieden plaats aan 2 – 8 personen. De Country Cottages hebben een privé tuin, een patio, een open haard en ondanks de gemeenschappelijke tuinen en zwembad geniet u toch van een privacy gevoel. De fraaie terracotta vloeren en typisch Spaanse tegels maken het plaatje helemaal af. Ook hier kunt u met 2 – 8 personen terecht. De Country Villa is vrijstaand, heeft 3 – 4 slaapkamers, een tuin, een garage, een eigen zwembad, een veranda, een terras, een leefruimte en een keuken. Ze zijn gelegen langs de Indiana golfbaan en zijn gebouwd in de aantrekkelijke Spaanse hacienda stijl.

THE INDIANA GOLF COURSE  18 H/ Par 72 / 5700 mtr 

Deze Desert Course is de eerste van zijn soort in Europa (!) en de ontwerper Peter McEvoy haalde zijn inspiratie van de golfbanen in Arizona en Californië. Bij elke hole zal u wellicht eerder een fotocamera uit uw zak willen halen in plaats van de geschikte club. Het zicht is namelijk zeer contrastrijk: de groene fairways tegen de droge woestijnachtige omgeving met rotsen, woestijnbloemen en cactussen. De baan werd zo ontworpen dat elk type golfer hier een goed gevoel aan overhoudt. Alhoewel de fairways redelijk smal zijn, laten ze wel kleine foutjes toe. U zal regelmatig prioriteit moeten geven aan uw inzicht en accuraatheid in plaats van aan afstand. De greens zijn redelijk snel en u komt menig obstakel tegen in de vorm van rotsblokken, doglegs, droge rivieren en waterpartijen. Vanwege de vele duizenden cactussen die de omgeving herbergt raden we u aan om zoveel mogelijk op de baan te blijven, of u zal uw balletje kwijtspelen. Er geldt een handicapeis van GVB.

Locatie

Arrangement op maat​

Bovenstaande (voordeel) pakketten hebben wij zorgvuldig samengesteld.

Het is echter natuurlijk altijd mogelijk dat uw ideale pakket hier niet tussenstaat omdat u b.v. meer of minder dagen wenst of vaker of juist minder vaak wilt golfen. Wel of geen huurauto wenst of van privé transfers gebruik wilt maken. In dat geval kunt u hier uw wensen kenbaar maken en zullen wij aan de hand daarvan een voor u passende offerte samenstellen.