Golfarrangementje.nl

Arrangementen

Exclusieve Golfreizen

Mauritius

Constance Belle Mare Plage 5*

4.9/5

+ U verblijft in het luxe Constance Belle Mare Plage 5* inclusief ontbijt/diner en alle transfers. Gelegen aan de Oost kust langs één van Mauritius 'meest schitterende witte zandstranden

+ U kunt onbeperkt golfen incl. buggy op de prachtige Constance 18 holes Links and Legend baan gelegen op dit geweldige resort, daarnaast speelt u op de indrukwekkende 18 holes golfbaan Anahita en op Ile aux Cerfs.

+ Inclusief een privétour van een hele dag naar het noorden of het zuiden van het eiland in een auto met chauffeur, inclusief lunch en entreegelden.

Het Constance Belle Mare Plage 5* is gelegen in een met palmbomen bezaaid park langs één van Mauritius ‘meest schitterende witte zandstranden.

U kunt onbeperkt golfen op de prachtige 18 holes banen van Constance  Links and Legend baan gelegen op dit geweldige resort, daarnaast speelt u op de indrukwekkende 18 holes baan Anahita en op Ile aux Cerfs de ideale mix voor uw droomreis!
Deze golfbanen worden omgeven door een adembenemende natuur en u ervaart daarnaast de pracht van de Indische Oceaan.

Het Constance Belle Mare Plage 5* is gelegen in een met palmbomen bezaaid park langs één van Mauritius ‘meest schitterende witte zandstranden.

U kunt onbeperkt golfen op de prachtige 18 holes banen van Constance  Links and Legend baan gelegen op dit geweldige resort, daarnaast speelt u op de indrukwekkende 18 holes baan Anahita en op Ile aux Cerfs de ideale mix voor uw droomreis!
Deze golfbanen worden omgeven door een adembenemende natuur en u ervaart daarnaast de pracht van de Indische Oceaan.

Weekpakket: €1795,- per persoon (excl. toeslagen)

8 dagen / 7 nachten - Onderstaande golfvakantie is inclusief
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
-
-
€1795,- p.p.

Weekpakket obv all inclusive vanaf: €1819,- per persoon (excl. toeslagen)

Week/ Op maat
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
Belle Mare
-
€1819,- p.p.

Costance Belle Mare Plage 5* :
Het onlangs gerenoveerde Constance Belle Mare Plage is gelegen in een met palmbomen bezaaid park langs één van Mauritius ‘meest schitterende witte zandstranden.
De Prestige kamers zijn ruim en smaakvol ingericht met neutrale, luxe meubels en alle nodige luxe voorzieningen.

U kunt genieten in het exclusieve health en beauty spa en er is een fitnesscentrum met yogalessen, watersport en tennis voor de energieke gast.
Daarnaast heeft u ruime keuze aan 7 restaurants waar heerlijke internationale gerechten worden geserveerd en zijn er meer dan zes stijlvolle bars te vinden.

De 4 zwembaden worden omgeven door tropische tuinen en zonneterrassen met ligstoelen.
De Kakoo Club biedt entertainment onder toezicht voor kinderen.

U kunt onbeperkt golfen op de prachtige 18 holes Links and Legend baan gelegen op dit geweldige resort, daarnaast speelt u op de indrukwekkende 18 holes baan Anahita en op Ile aux Cerfs.
Deze golfbanen worden omgeven door een adembenemende natuur en u ervaart daarnaast de pracht van de Indische Oceaan.

 

Constance Belle Mare Golfcourse Links:
De Links Golf Course, ingehuldigd op 1 november 2002, is ondertekend door Peter Allis (BBC-golfcommentator en achtvoudig Ryder Cup-winnaar van Engeland) en architect Rodney Wright.
De Links Golf Course biedt meer gevarieerde geneugten. 5 meter lang met een Par 942, het begint aan de voet van het Club House met een adembenemend uitzicht op de groene heuvels van het eiland.
De holes, allemaal verschillend, van een zeer pure esthetiek en de greens met zeer technische hellingen bieden plezier aan elke speler.
Holes 13 en 14 geven golfers de indruk een arena binnen te gaan met een enorme hoeveelheid water waar je duizelig van kunt worden.

Constance Belle Mare Golfcourse Legend:
Ontworpen door de Zuid-Afrikaanse kampioen Hugh Baiocchi in 1994 in een voormalig jachtreservaat aan de oostkust van Mauritius, bij Belle Mare, strekt de Legend Golf Course zich uit over 6 m, par 018.
Vrij smal en relatief bebost, is deze 18-holes baan erg technisch.
De vele strategisch geplaatste waterpartijen en de technische details van de greens verrassen zelfs de beste golfers.
De fairways die in het hart van het inheemse bos zijn uitgestippeld, brede greens met een formidabele putten, maken deze baan tot een echte uitdaging, zelfs voor de besten!
Hoewel het aan zee ligt, is het alleen te zien bij hole nr. 17 die uitkomt op de baai van Bras Requin.
Het is de meest spectaculaire hole, een delicate par 3 die de herinneringen markeert …
Het is de Mauritiaanse golfbaan die vooral door ervaren spelers zal worden gewaardeerd. Beginners geven over het algemeen de voorkeur aan de andere baan bij Belle Mare: The Links Golf Course.
Sinds 1994 ontmoeten professionals en amateurs elkaar elk jaar op de Legend Golf Course voor de Mauritius Golf Open.

Anahita Golfcourse: De spectaculaire golfbaan van de Anahita golfclub, met veel holes langs de waterkant van de grootste lagune van Mauritius, werd in 2008 geopend en gebouwd volgens de USGA-normen.
De golfbaan is een uitdaging voor alle golfers en zes verschillende afslagopties geven elke speler de kans om de fijne kneepjes van dit golfmeesterstuk te waarderen.
Ontwerpen van Ernie Else omvatten altijd brede fairways, goed gebunkerde greens en een groot aantal afslagmogelijkheden, die allemaal zorgen voor een leuke maar uitdagende ervaring.

Ile Aux Cerfs Golf Club: genesteld in een van de meest pittoreske en rustige omgevingen ter wereld, is een toevluchtsoord voor golfers van alle niveaus.
Ontworpen door de beroemde golfkampioen, Bernhard Langer , Ile Aux Cerfs Golf Club is een 19-holes golfbaan aan de oostkust van Mauritius.
De golfbaan van het eiland is alleen bereikbaar met een ‘speciale golf’-bootshuttle vanaf de privésteiger of met een exotische helikoptervlucht.
Onze spectaculaire golfbaan op Mauritius beslaat 38 hectare van het iconische eiland Ile aux Cerfs met de holes die slingeren langs de onderhouden continue tropische flora en fauna van het eiland, op natuurlijke wijze opscheppend in de golvende topografie met ontsluitingen van vulkanisch gevormde, meren en geulen.
Alle 18 holes van deze eilandgolf hebben uitzicht op de oceaan – sommige met een glimp over open plekken tussen de bomen door; anderen door dicht bij de kust te komen.
De unieke eilandgolfbaan van Ile aux Cerfs is absoluut een van de mooiste golfbanen ter wereld, een “must play” zoals Colin Montgomerie het uitdrukt.
Het is erkend als de nr.. 1 van de Top-20 golfbanen om eens in je leven te spelen, door het tijdschrift Golf World.

Heritage golfcourse:
Peter Matkovich, een van de meest productieve moderne golfbaanontwerpers in Zuid-Afrika, was de architect die de Château-baan ontwierp bij de Heritage Golf Club (voorheen bekend als Golf du Château) op het enorme landgoed Domaine de Bel Ombre aan de zuidwestkust van Mauritius.
De baan, onthuld in 2004, wordt gekenmerkt door overwegend brede fairways en grote putoppervlakken, waarvan een aantal wordt bewaakt door water.
Er zijn onderweg enkele hoogteverschillen die een blinde nadering van greens en de rivieren Citronniers en St Martin af en toe in het spel brengen.
Holes worden gerouteerd in twee terugkerende negens rond een 9-holes par 3-baan die ideaal is voor beginners of om te oefenen.
De lay-out van het kampioenschap is natuurlijk bedoeld om ervaren golfers uit te dagen, maar met vijf tee-posities op elke hole kunnen informele golfers hier ook genieten van een ronde zonder in elkaar geslagen te worden.
De meest memorabele holes op de golfbaan van Château zijn een paar korte par fours bij holes 5 en 9, terwijl op de achterste negen de linkse doglegged 18e een prima finish par vijf is die wordt gespeeld vanaf een prachtig verhoogde tee-positie.

Avalon Golfestate:
Ontworpen door Peter Matkovich, momenteel de meest productieve en meest prominente golfarchitect op het Afrikaanse continent, beslaat de Avalon-baan bijna de helft van de 544 hectare van het Avalon Golf Estate, dat in de centrale hooglanden van het eiland ligt, dicht bij de Black River Gorges National Park.
De 18-holes lay-out is beschreven als iets van een “golftuin van Eden” en er zijn theeplantages duidelijk zichtbaar op de omliggende berghellingen.
Weelderige fairways banen zich een weg omhoog en omlaag over bergkammen en ravijnen, met verschillende beekjes die in het spel komen.
Er werd rekening gehouden met de zuidoostelijke passaatwinden bij het leggen van de par drie en vijf, die allemaal in verschillende richtingen wijzen, maar twee van de meest memorabele holes zijn de korte par vier op de 273 meter lange 4e (bergafwaarts gespeeld met een ravijn op de links) en de 292 meter lange 17e (waar een beekje dreigt aan de rechterkant van de vaargeul).

Paradis Golf course:
Paradis ligt op het schiereiland Mourne in de zuidwestelijke hoek van Mauritius en de baan, genesteld tussen de onopvallende hotels, het prachtig uitgestrekte blauwe water van de baai en de indrukwekkende Mourne Mountains, maakt prachtig gebruik van het prachtige landschap om uit te dagen en inspireert de golfer!
Van de negen voorste holes zijn de 3e en 5e parvijf van hoge kwaliteit en de 9e is SI1 en heeft water helemaal aan de rechterkant van de fairway tot aan een green die in de jachthaven is ingebouwd.
De magie van de baan begint echt vanaf de 10e tee. De baan zwaait uit en terug langs de baai, helemaal naar de landtong en draait dan terug naar het clubhuis… negen holes prachtige golf.
Paradis is een geweldig ontwerp met testende en consistente greens en uitstekende plaatsing van gevaren en heeft zeker een nummer 1-status !”

 

Locatie

Arrangement op maat​

Bovenstaande (voordeel) pakketten hebben wij zorgvuldig samengesteld.

Het is echter natuurlijk altijd mogelijk dat uw ideale pakket hier niet tussenstaat omdat u b.v. meer of minder dagen wenst of vaker of juist minder vaak wilt golfen. Wel of geen huurauto wenst of van privé transfers gebruik wilt maken. In dat geval kunt u hier uw wensen kenbaar maken en zullen wij aan de hand daarvan een voor u passende offerte samenstellen.