Golfarrangementje.nl

Arrangementen

Golfvakantie Algarve

Castro Marim

Castro Marim Golfe & Country Club 4*

4.9/5

+ U verblijft in een villa op de eigen golfbaan met 3x 9 holes in een authentiek gedeelte van Portugal in de Algarve.

+ Dicht bij de grens met Spanje ideaal om een bezoek aan Ayamonte (15 min) of Sevilla te maken (70 min.)

+ Diverse andere golfbanen op max 30 minuten afstand; Quinta do Vale, Valle Guidana Links, Quinta da Ria/ Cima, Benamor en Monte Rei

U verblijft bij Castro Marim Golfe & Country Club in een villa en golft op de eigen golfbaan met keuze uit 3x 9 holes. De baan biedt prachtige vergezichten op de Atlantische Oceaan, de bergen in het achterland en de Riu Guadiana grensrivier. Door de veelvuldige hoogteverschillen is een buggy geen luxe.

Er liggen diverse andere banen in de directe omgeving; Quinta do Vale, Valle Guidana Links, Quinta da Ria/ Cima, Benamor en Monte Rei.

U verblijft bij Castro Marim Golfe & Country Club in een villa en golft op de eigen golfbaan met keuze uit 3x 9 holes. De baan biedt prachtige vergezichten op de Atlantische Oceaan, de bergen in het achterland en de Riu Guadiana grensrivier. Door de veelvuldige hoogteverschillen is een buggy geen luxe.

Er liggen diverse andere banen in de directe omgeving; Quinta do Vale, Valle Guidana Links, Quinta da Ria/ Cima, Benamor en Monte Rei.

8 daags vanaf: €725,- per persoon (excl. toeslagen)

8 dagen / 7 nachten - Onderstaande golfvakantie is inclusief
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
-
-
€725,- p.p.

29 daags vanaf: €1495,- per persoon (excl. toeslagen)

29 dagen / 28 nachten - Onderstaande golfvakantie is inclusief
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
-
-
€1495,- p.p.

Weekpakket obv all inclusive vanaf: €1819,- per persoon (excl. toeslagen)

8 daags & longstay
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
-
€1819,- p.p.

Een villa die in rust en ruimte voorziet. Deze villa’s vindt u bij Castro Marim Golfe & Country Club! Op slechts een half uur van Faro (of een uur van Sevilla) ligt deze droomlocatie. Trek trouwens gerust even de grens naar Spanje over voor het culturele aanbod of een van de heerlijke tapas restaurantjes in o.a. Ayamonte.

Op dit resort zijn verschillende soorten villa’s te boeken. Welke u ook kiest, u kiest altijd voor een luxe villa waarbij veel aandacht werd besteed aan de indeling, de inrichting en de gebruikte duurzame materialen. De villa’s zijn niet dicht op elkaar gebouwd waardoor u altijd zicht heeft op de oceaan, de golfbaan en/of op het beschermd natuurgebied. Dit natuurgebied is overigens zeer geliefd bij vogelliefhebbers of wandelaars.

Laten we beginnen met de Village Houses (113 m2). Deze vrijstaande ‘woningen’ zijn vrijstaand en geven tezamen een gevoel van een dorpje te vormen met een gemeenschappelijk zwembad met een snackbar. Ideaal voor families die contact zoeken met andere gezinnen. Beneden is er 1 slaapkamer (of 2 naargelang het type), badkamer, keuken, leefruimte, patio, apart toilet. Op de eerste verdieping is er nog een slaapkamer met badkamer met een terras.

De geschakelde villa’s zijn, zoals de naam lichtjes verklapt, niet vrijstaand. Uw privacy wordt echter genoeg beschermd. Deze villa’s beslaan zo’n 220 m2 en bieden beneden 2 slaapkamers, 2 badkamers, keuken, leefruimte, patio, apart toilet en een eigen zwembad. Boven vindt u bovendien een master slaapkamer met badkamer, een dressing en een extra balkon.

Dan zijn er nog de Villas Bella Vistas (318 m2) die qua indeling met de geschakelde villa’s overeenkomen. Er is alleen nog een extra slaapkamer boven. Ook heeft u hier de beschikking over een wasmachine en een droger.

Uiteraard beschikken alle villa’s over airconditioning en de meeste villa’s hebben ook nog een open haard voor de extra gezelligheid tijdens de wintermaanden.

Castro Marim Golfe & Country Club voorziet dus in alle luxe wat betreft uw accommodatie. Verder geniet u ook van de aanwezige gym voor wie zijn conditie tijdens zijn vakantie liever niet achteruit ziet gaan. De zandstranden zijn in de directe nabijheid evenals verschillende supermarkten. U kunt, indien gewenst, ook een welkomstpakket bestellen zodat u niet bij aankomst hals over kop naar de winkel moet rennen. Of wellicht strekt u liever direct de benen bij het Clubhuis. De chef-kok maakt graag iets lekkers voor u klaar, zijn beroemde zeebaars of steak… het kan allemaal. Intussen geniet u van het zicht op de golfbaan met de Atlantische Oceaan op de achtergrond.

Castro Marim heeft  3 prachtige 9-holes golfbanen welke in verschillende combinatie van steeds 18-holes gelopen kunnen worden.
De baan biedt prachtige vergezichten op de Atlantische Oceaan, de bergen in het achterland en de Riu Guadiana grensrivier. Door de veelvuldige hoogteverschillen is een buggy geen luxe. Goed onderhouden baan die aangelegd is met veel respect voor de natuurlijke omgeving.

The Grouse Course 9H / Par 36 / 2890 meter
Deze baan is de meest recente van de drie en werd in 2008 aangelegd. Kenmerkend is dat er minder bomen op staan dan op de andere twee banen.

The Guadiana Course 9H / Par 37 / 2574 meter
De Guadiana baan staat bekend om de vele pijnbomen en snelle greens.

The Atlantico Course (9 H / Par 36 / 2368 meter
De Atlantico baan zorgt voor variatie en kan als een parkbaan bestempeld worden.

Quinta da Ria 18 H / Par 72 / 5910 meter/ Parkbaan
Quinta da Ria ligt pal aan zee en biedt prachtige uitzichten over het strand en de zee. De fairways op de baan zijn breed, maar ernaast ligt hoge rough op de loer waarin u uw bal vrij gemakkelijk kwijt raakt. De greens op de baan zijn groot en worden vaak aan één kant erg goed bewaakt. Speel slim en u zult beloond worden!
Een prachtig gelegen baan in het oostelijk deel van de Algarve met verschillende holes die langs de oceaan lopen. Niet zo lang als de Quinta da Cima zusterbaan maar de diverse meertjes en bunkers vragen om een doordachte benadering. De uitzichten op de oceaan en het aangrenzende natuurgebied in combinatie met het ontbreken van serieuze bebouwing maken de baan een lust voor het oog.

Quinta da Cima 18 H / Par 72 / 6147 meter/ Parkbaan
Quinta da Cima is de meest uitdagende van de twee banen. Golftechnisch is het een super ontwerp van de Amerikaan Rocky Roquemore. De baan is smaller dan Quinta da Ria en heeft geen enkele hole waar er geen bunkers op strategische plekken liggen. Door slim te spelen is het echter goed te voorkomen om in deze bunkers te komen. Een ware uitdaging!

 

Quinta do Vale Golf 18 H / Par 72 / 5756 meter
Een ontwerp van Severiano Ballesteros. Deze baan ligt in een vallei. Het begin is relatief vlak met waterpartijen en zijn vrij lang maar in het 2e gedeelte is het veel klimmen en dalen met vrije vergezichten.  De ligging vlakbij zee en het open karakter maken de baan gevoelig voor de wind. Tijdens het spelen zult u merken dat de baan een uitdaging is ongeacht uw handicap. Het is een uitdagende baan met een unieke ligging.

Monte Rei GC  18 H / Par 72 / 6030 meter / Parkbaan
De nr.1  baan van Portugal. Fantastische golfbaan in het oostelijk deel van de Algarve richting de Spaanse grens.

De kwaliteit en de service is van ongekend hoog niveau. Deze minutieus onderhouden topbaan van de hand van Jack Nicklaus ligt in een prachtig natuurlijk landschap. Veel holes liggen in aparte valleitjes waardoor je het idee hebt alleen op de baan te spelen. Ondanks alle schoonheid moet je nog wel je best doen, grote spierwitte bunkers, veel water, razendsnelle greens, hoogteverschillen vereisen veel concentratie om een goede score af te leveren.
Deze par 72 Championship golfbaan heeft een uniek ontwerp; water komt op elf van de achttien holes in het spel. De golfbaan is voorzien van een aangename reeks van acht par-4’s, vijf par-3 en vijf par-5 in een uitdagende en onderscheidende lay-out.

Benamor 18 H / Par71  / 5197 meter / Parkachtige baan
Eerste holes zijn gemiddeld wat aan de korte kant maar later worden de holes langer en komt er wat meer hoogteverschil in de baan. Onderweg zijn er fraaie vergezichten op het achterliggende bergland en op de zee. Gemoedelijke sfeer!

Locatie

Arrangement op maat​

Bovenstaande (voordeel) pakketten hebben wij zorgvuldig samengesteld.

Het is echter natuurlijk altijd mogelijk dat uw ideale pakket hier niet tussenstaat omdat u b.v. meer of minder dagen wenst of vaker of juist minder vaak wilt golfen. Wel of geen huurauto wenst of van privé transfers gebruik wilt maken. In dat geval kunt u hier uw wensen kenbaar maken en zullen wij aan de hand daarvan een voor u passende offerte samenstellen.