Golfarrangementje.nl

Arrangementen

België

Vaals

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek

4.9/5

+ Mogelijk voor meerdere dagen met meerdere greenfees en diner(s)

+ Prachtig gelegen

+ Charme hotel

In het prachtige Limburgse heuvellandschap pronken het 15e eeuws kasteel en op loopafstand de moderne hotelvleugels in al hun glorie. Luxe en stijl in historische atmosfeer. Dit hotel in Vaals is het ultieme vertrekpunt voor een ontdekkingstocht naar de golfbanen van oa. U heeft keuze uit 6 golfbanen in de directe omgeving; Het Rijk van Margraten, Maastrichtse International Golf , Mergelhof, Golf & Country Club Hoenshuis, Zuid Limburgse “Wittem” & Henri Chapelle “Charlemagne” & “Viviers”in de directe omgeving.

U komt volledig tot rust in de comfortabele en ruime hotelkamers. Proef de gastronomische heerlijkheden in het sfeervolle restaurant of de gezellige pub. Behoefte aan op en top verwennerij? Geef u dan over aan het Spa & Wellness Centre Vaalsbroek voor een ontspannende massage.Kasteel Vaalsbroek: onweerstaanbare charme!

In het prachtige Limburgse heuvellandschap pronken het 15e eeuws kasteel en op loopafstand de moderne hotelvleugels in al hun glorie. Luxe en stijl in historische atmosfeer. Dit hotel in Vaals is het ultieme vertrekpunt voor een ontdekkingstocht naar de golfbanen van oa. U heeft keuze uit 6 golfbanen in de directe omgeving; Het Rijk van Margraten, Maastrichtse International Golf , Mergelhof, Golf & Country Club Hoenshuis, Zuid Limburgse “Wittem” & Henri Chapelle “Charlemagne” & “Viviers”in de directe omgeving.

U komt volledig tot rust in de comfortabele en ruime hotelkamers. Proef de gastronomische heerlijkheden in het sfeervolle restaurant of de gezellige pub. Behoefte aan op en top verwennerij? Geef u dan over aan het Spa & Wellness Centre Vaalsbroek voor een ontspannende massage.Kasteel Vaalsbroek: onweerstaanbare charme!

3 daags arrangement vanaf prijs op aanvraag: € op aanvraag! per persoon (excl. toeslagen)

3 dagen / 2 nachten - Onderstaande golfvakantie is inclusief
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
01/01/2022
31/12/2022
€op aanvraag

Weekpakket obv all inclusive vanaf: €1819,- per persoon (excl. toeslagen)

2 & 3 daags arrangement
Verblijf van Verblijf tot Prijs vanaf
Belgisch Limburg
-
€1819,- p.p.

Vaals; het hoogste punt van Nederland. Waar Nederland, België en Duitsland samenkomen. In het prachtige Limburgse heuvellandschap pronken het 15e eeuws kasteel en op loopafstand de moderne hotelvleugels in al hun glorie. Luxe en stijl in historische atmosfeer. Dit hotel in Vaals is het ultieme vertrekpunt voor een ontdekkingstocht naar paradijselijk Maastricht of bruisend Aken. U komt volledig tot rust in de comfortabele en ruime hotelkamers. Proef de gastronomische heerlijkheden in het sfeervolle restaurant of de gezellige pub. Behoefte aan op en top verwennerij? Geef u dan over aan het Spa & Wellness Centre Vaalsbroek voor een ontspannende massage. Kasteel Vaalsbroek: onweerstaanbare charme!

Faciliteiten hotel
Ongekende service en gastvrijheid. U overnacht in het hotel dat naast het kasteel is gelegen en dus ook vrijwel alle kamers hebben uitzicht op het kasteel. Deze 130 sfeervolle hotelkamers zijn rijk uitgerust met een minibar, telefoon, draadloos internet en koffie en theefaciliteiten. Voor extra comfort kunt u terecht in de smaakvol ingerichte suites en geniet van het adembenemende uitzicht op de landelijke omgeving. Het à la carte restaurant ‘In de Oude Watermolen’ serveert smakelijke regionale gerechten. Heeft u persoonlijke wensen? De chef-koks staan u graag te woord over hun culinaire ambacht. Authentieke kasteelruimten, zoals de keldergewelven vormen klassieke decors voor een chique diner.De exclusieve historische ruimtes van het Kasteel zijn enkel mogelijk bij groepen ( op aanvraag). En als de zon schijnt is het heerlijk vertoeven op de idyllisch gelegen tuinterrassen van het kasteel.
Combineer uw golfweekend met een bezoek aan oa. Aken, Düsseldorf, Keulen of Maastricht; deze sprankelende wereldsteden liggen aan uw voeten. Oefen uw ‘swing’ op de nabijgelegen golfbanen, trek baantjes in het ruime binnenzwembad of verbeter uw conditie in het fitness center. Voor een verkwikkende sauna en deskundige schoonheidsbehandeling bent u in het Spa & Wellness Centre Vaalsbroek aan het juiste adres. In Kasteel Vaalsbroek is nieuwe energie opdoen kinderspel!

Highlights Kasteel Vaalsbroek

  • 15e eeuws kasteel gelegen in het prachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap.
  • 130 ruime hotelkamers en 22 gerieflijke vergaderzalen maken Kasteel Vaalsbroek zeer geschikt voor zowel een zakelijk als privé verblijf.
  • Exclusieve diners voor grote groepen of romantische bruiloften; elk evenement krijgt extra cachet in Kasteel Vaalsbroek
  • Perfecte locatie voor grote bedrijfsevenementen.

Keuze uit 6 golfbanen:

Het Rijk van Margraten. 18 holes baan
Maastricht International , 18 holes baan
Mergelhof 18 holes baan

Golf & Country Club Hoenshuis
Aan de rand van het Limburgse Heuvelland in Voerendaal, nabij Heerlen en Maastricht, biedt Golf & Country Club Hoenshuis haar leden en gastspelers een prachtige, karakteristieke parkbaan.

Architecten Baron P. Rolin en W. Snelder (landschap) ontwierpen in 1987 de gerenommeerde championship course, die recent integraal is gerenoveerd onder toezicht van B. Steensels.

Zacht glooiende fairways, mooie bomen, vijvers en beken en de baanlengte – 6.304m van de back tees – zorgen voor een uitdagende indeling van de holes, die veelal om ‘course management’ vragen. En dan… de geroemde én gevreesde finale waar blijkt uit welk hout men is gesneden!

Gewaardeerd zijn ook de golfschool en de oefenfaciliteiten, waaronder een pitch & putt course toegankelijk voor beginners.

Het stijlvolle Clubhouse, met een heerlijk terras, bevindt zich in een eeuwenoude carré-hoeve.

Golf Henri-Chapelle(2x 18 holes)
Op een prachtige locatie in de driehoek van Aken, Luik en Maastricht wordt deze Golf & Country Club omgeven door weiden en bossen.
De club beschikt over 45 holes.

De fantastische golfbanen met glooiende fairways liggen in een groene vallei. De adembenemende vergezichten reiken op sommige plaatsen over de Ardennen tot aan de Eifel.
Een gemoedelijk en kleinschalig golfhotel aan 2 prachtbanen. Verblijf op 45-holesbaan. Er is een sfeervol restaurant in het clubhuis.

De Zuidlimburgse “Wittem” 18 holes baan
BIJ WITTEM KAN JE ALTIJD SPELEN!
Bij  de mooiste baan van Zuid Limburg hoeven leden geen tee-time te reserveren.

Rust en Ruimte
Verscholen in het Schweibergerbos tussen Maastricht en Aken vindt u de Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem. De club werd in 1956 opgericht en is sindsdien bekend om haar unieke ligging. Het is de hoogste golfbaan van Nederland, gelegen te midden van een uitgestrekt natuurgebied en is een oase van rust. Geen verkeerslawaai, geen storende bebouwing! 9 holes liggen in een bosrijke omgeving terwijl 9 holes zich uitstrekken over het glooiend landschap en schitterende vergezichten bieden.

Compleet gerenoveerd
Vanaf begin 2019 is Wittem na een  renovatie die 6 jaar heeft geduurd weer helemaal up-to-date en mooier dan ooit! De baan voldoet aan alle eisen die de moderne golfer stelt, met uitdagende holes voor spelers van alle niveaus en beschikt over uitstekende oefenfaciliteiten.

Snellere greens
Op alle holes zijn nieuwe, beter gepositioneerde afslagplaatsen gemaakt met betere zichtlijnen naar de green. 8 greens zijn geheel vervangen voor betere en snellere en er zijn een aantal nieuwe, strategisch geplaatste bunkers aangelegd waardoor de baan uitdagender is geworden.

Aandacht voor duurzaamheid
Duurzaamheid staat bij de club hoog in het vaandel en heeft ook bij de renovatie een grote rol gespeeld. De vijvers zijn opnieuw ingericht, zo, dat een gesloten waterhuishouding is ontstaan. Door het gebruik van bestendige grassoorten zijn chemische bestrijdingsmiddelen niet (meer) nodig. In de komende tijd ligt de focus bij het bosrandbeheer, met het streven naast meer “licht en lucht” op de greens, om ook de biodiversiteit te vergroten. Wittem voert het GEO-certificaat voor Duurzaam Golfbaanbeheer sedert 2012.

Club van en voor de leden, open voor gasten
Wittem is een echte verenigingsbaan waar vriendschap en sportiviteit hand in hand gaan. Behalve om haar mooie baan en gezellig clubhuis staat de club bekend om haar gastvrijheid. Gastspelers krijgen letterlijk de ruimte!  Bedrijven zijn van harte uitgenodigd, bij wijze van “bosdag” eens een clinic  bij ons te organiseren. Hiervoor is maatwerk mogelijk.

Geen vaste starttijden Wittem hanteert geen vaste afslagtijden. “Dit is een groot verschil met de ons omringende, meer commercieel ingerichte banen”, aldus Daphne Heijboer, bestuurslid. “Greenfee-gasten krijgen bij ons een om-en-nabij starttijd. Zijn ze een beetje te laat of willen ze eerst een kopje koffie drinken: geen probleem. Voor onze leden zijn ruime buffers gereserveerd, waarin men naar eigen inzicht kan komen spelen”. “ Je wandelt gewoon naar hole 1 en wacht tot de voorgaande flight op de green staat”.

 

Locatie

Arrangement op maat​

Bovenstaande (voordeel) pakketten hebben wij zorgvuldig samengesteld.

Het is echter natuurlijk altijd mogelijk dat uw ideale pakket hier niet tussenstaat omdat u b.v. meer of minder dagen wenst of vaker of juist minder vaak wilt golfen. Wel of geen huurauto wenst of van privé transfers gebruik wilt maken. In dat geval kunt u hier uw wensen kenbaar maken en zullen wij aan de hand daarvan een voor u passende offerte samenstellen.